reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
marka1307 he he, też tak mam czasem, maluch się układa na pęcherzu i co 15 min biegam :-D

Karpula to dzidzia wielka, gratki :tak:

Anneeczka na pewno wtedy dostaniesz, a jak nie to się upomnij :-) czasu jeszcze masz mnóstwo na zrobienie tego badania, więc spokojnie :tak:

Ja mam w piątek usg :-) Będę podglądać dzidziusia i zdam relację :tak:

Ja dziś na 15:00 mam lekarza na NFZ, lekarz się dowie co nosze pod serduszkiem, bo nie wiem czy pamiętacie kazał mi iść prywatnie się dowiedzieć, to go poinformuje...:-D:-D:-D nie ważne ze chodzę non stop prywatnie:wściekła/y:, ale może skieruje mnie na glukozę i inne badania na NFZ, biorę tez zwolnienie, akuratnie przed ślubem odpocznę moze;-)

Ja już po wizycie , tak w skrócie wszystko ok :-) szyjka długaśna i pozamykana , badanka i ciśnienie ok . Dostałam znowu skierowanie na krew , mocz i ta cholerną glukozę , z synem nie miałam robionej bo mam zawsze za niski cukier , ale teraz dał bo chyba stara już jestem :-D Następne usg za ok miesiąc , bo podobno teraz nie ma sensu jak wszystko jest oki .

Aneczka - nie martw się glukozę robi się do 28 tc więc masz czas jeszcze , ja mam 25 tc i kazał zrobić za 2 tyg.

My też dzisiaj po wizycie. Młoda waży 850g i ma się dobrze. Jest podobna do tatusia - ma jego usteczka i brodę :-D
Kolejne usg w 30tc jakieś bardziej szczegółowe, ma być podobne do tego połówkowego

reklama
Do góry