reklama
mb89
Fanka BB :)
ja melduję po wizycie
Wszystko ok, dzidzia rośnie Niestety zdjęcia brak,ale najważniejsze, że wszystko ok
Wszystko ok, dzidzia rośnie Niestety zdjęcia brak,ale najważniejsze, że wszystko ok
Baśka_28
marka ja jak byłam teraz w lipcu w szpitalu to jak gin mi usg robił to wyszło że jestem w 27tyg i termin z usg na 10.10 mi wyszedł i to dopiero był szok ale jak maluszek się już nie wiercił tak bardzo to pomierzył jeszcze raz i wyszło z usg 22 listopad a wcześniej mi wychodziło cały czas 27listopad a z om 1 grudzień.
Ja wizytę mam w środę na 10.50 ale po 8.00 muszę zadzwonić co by się dowiedzieć czy mój gin będzię.On zamienia się co druga środę z inna panią dr i teraz był na urlopie i nie wiem jak tam wyjdzie z tym jego przyjmowaniem.No i liczę na usg może teraz mi zrobi chociaż robił mi w szpitalu w 20tc jak byłam a na 3D chce się wybrac do niego prywatnie ale nie wiem kiedy dokładnie.
Ja wizytę mam w środę na 10.50 ale po 8.00 muszę zadzwonić co by się dowiedzieć czy mój gin będzię.On zamienia się co druga środę z inna panią dr i teraz był na urlopie i nie wiem jak tam wyjdzie z tym jego przyjmowaniem.No i liczę na usg może teraz mi zrobi chociaż robił mi w szpitalu w 20tc jak byłam a na 3D chce się wybrac do niego prywatnie ale nie wiem kiedy dokładnie.
Ostatnia edycja:
mamaktosia
Cosiek - ja nie mam problemu z zachodzeniem w ciąże zawsze odbywa się to za 1 razem tj odstawiam tabletki i okresu już nie dostaje. Problem jest taki że mam kilka schorzeń , ostatnio miałam 2 zabiegi gin i 1 operację , do tego mięśniakini niedomogę ciałka żółtego , z tąd najprawdopodobniej to poronienie , gdybym miała wcześniej diagnozę pewnie byłby to mój 3 poród a nie 2 Operacje miałam we wrześniu , potem tablety , niestety krwiak się odnowił , mimo że z prawego jajnika zostało tylko 4 mm , więc tablety i modlitwa żeby się wchłonął , bo inaczej operacja , ale na szczęście się wchłoną , odstawiłam anty i od razu zaszłam. Najgorsze było to czekanie po operacji , brałam te anty i wiedziałam że to oznacza brak owu ...
Wiecie co wzięłam wczoraj ten gynazol , po jakimś czasie ok 4 h zaczą wypływać ten krem i jakaś wodnista wydzielina , wystraszyłam się że to wody , tel do gina powiedział że tak ma być , ale stresa i tak mam dobrze że za 5 h to usg . Dziś jest tego mniej ale takie różowawe ... ble poczytałam na forum i dużo lasek tak ma ale tak czy siak lek obrzydliwy i drogi , ciekawe czy zadziała .... i co tonza wodnita wydzielina ????
Wiecie co wzięłam wczoraj ten gynazol , po jakimś czasie ok 4 h zaczą wypływać ten krem i jakaś wodnista wydzielina , wystraszyłam się że to wody , tel do gina powiedział że tak ma być , ale stresa i tak mam dobrze że za 5 h to usg . Dziś jest tego mniej ale takie różowawe ... ble poczytałam na forum i dużo lasek tak ma ale tak czy siak lek obrzydliwy i drogi , ciekawe czy zadziała .... i co tonza wodnita wydzielina ????
Mamaktosia - współczuję... dobrze ze szybko skontrolujesz co i jak..
Ja wczoraj przewalczyłam glukozę i dzisiejsze wyniki mnie tylko rozbawiły Wiedziałam że noszę głodomora ale aż tak??
na czczo: 64, po 1h- 91, po 2h - 69 (norma od 74)
teraz wszystko jasne, dlaczego czesto jestem głodna a niewiele przytyłam
Ja wczoraj przewalczyłam glukozę i dzisiejsze wyniki mnie tylko rozbawiły Wiedziałam że noszę głodomora ale aż tak??
na czczo: 64, po 1h- 91, po 2h - 69 (norma od 74)
teraz wszystko jasne, dlaczego czesto jestem głodna a niewiele przytyłam
Hej ja mialam wizyte w zeszlym tyg bylo to dodatkowe usg badajace narzady masluszka no i przy okazji dowiedzielismy sie ze bedziemy miec druga dziewczynke:-) maz na poczatku nic nie mowil jak to chop marzy mu sie synek ale juz sie cieszy:-) :-)
Ogolnie wszystko jest ok mala dobrze sie roizwija ladnie rosnie a ja z nia:-) :-) :-)
Na nastepny tydz we wt mam wizyte...nie moge sie doczekac:-) :-)
Ogolnie wszystko jest ok mala dobrze sie roizwija ladnie rosnie a ja z nia:-) :-) :-)
Na nastepny tydz we wt mam wizyte...nie moge sie doczekac:-) :-)
Koralikowa
Pauleta gratki syna
Polcia gratki corki
Ja mam wizyte dopiero 14 sierpnia,i powiedzialam ze nie wyjde poki sie plci nie dowiem.
A wogole pisalam juz na ogolnym,ze troche mnie swedzi,czy myslicie,ze moge uzyc clotrimazolum,bo mam masc?
Polcia gratki corki
Ja mam wizyte dopiero 14 sierpnia,i powiedzialam ze nie wyjde poki sie plci nie dowiem.
A wogole pisalam juz na ogolnym,ze troche mnie swedzi,czy myslicie,ze moge uzyc clotrimazolum,bo mam masc?
Pieknaszyszunia
Koralikowa ja sie nie znam i nie pomogę, sorki
Polcia gratki córki!
To nie koncert życzeń i dobrze ze zdrowiutkie!! Jeszcze raz wielkie gratulacje:-)
Polcia gratki córki!
To nie koncert życzeń i dobrze ze zdrowiutkie!! Jeszcze raz wielkie gratulacje:-)
mamaktosia
Ja po wizycie . Na szczęście wszystko oki , to co wypływało to były resztki maści i woda , ale nie wody płodowe bo mamichbardzo dużo norma jest od 8 do 22 i ja mam właśnie 22. Szyjka 43 mm pozamykana , dzidzi duże , nic się nie zmieniło w tej kwesti .A co do łożyska to jest wielkie na przedniej i tylniej ścianie Wysoko !!!! przodujące mi nie grozi ! Plamienia nie wiadomo z kąd są czyli nic nowego , bo wszystko oki , albo nadżerka podplamia , albo kruche naczynia . I mam się przyzwyczaić do tego widoku. Z usg wychodzi mi 25 tc i termin na listopad.
Pytałam o te połówkowe , można robić ok 20 tc ale najlepiej między 22 a 23 tc .
To chyba tyle.
Koralikowa - lepiej zapytaj ginka , z tego co wiem klotrimazol odchodzi w zapomnienie zwłaszcza u ciężarnych , ale raczej ci nie zaszkodzi , bo kiedyś był tylko on i jego się stosowało , nawet ja stosowałam , ale nie w ciąży , więc nie wiem. Ja wczoraj zastosowałam gynazol krem , okropny , wstrętny , nie polecam , chociaż słyszałam że jest skuteczny.
Pauletta , Polcia -gratki ! i pipek i siusiaczków !
Pytałam o te połówkowe , można robić ok 20 tc ale najlepiej między 22 a 23 tc .
To chyba tyle.
Koralikowa - lepiej zapytaj ginka , z tego co wiem klotrimazol odchodzi w zapomnienie zwłaszcza u ciężarnych , ale raczej ci nie zaszkodzi , bo kiedyś był tylko on i jego się stosowało , nawet ja stosowałam , ale nie w ciąży , więc nie wiem. Ja wczoraj zastosowałam gynazol krem , okropny , wstrętny , nie polecam , chociaż słyszałam że jest skuteczny.
Pauletta , Polcia -gratki ! i pipek i siusiaczków !
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hej i ja po wizycie ale u internisty,wybadal mnie ,pozagladal w inne dziury jak gin i szystko gra.Pomacal brzuchol i wysoko siedzi juz nad pepkiem i sam sie zastanawial czy te tc sie zgadzaja...ale ja nie mam pojecia kiedy zaszlam wiec pomoc mu nie moglam musimy isc wg om.Jutro dzwonie na cukier sie umowic i do wrzesnia z glowy z lekarzami.
Gratki siusiakow i cipek
Koralikowa niestety nie pomoge bo pojecia nie mam o masciach...
mamaktosia dobrze,ze juz wszystko wyjasnione
Anulk@ super,ze cukier w normie
Gratki siusiakow i cipek
Koralikowa niestety nie pomoge bo pojecia nie mam o masciach...
mamaktosia dobrze,ze juz wszystko wyjasnione
Anulk@ super,ze cukier w normie
Podziel się: