reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

no tylko, ze moje chłopaki mało piłkowe, raczej konstrukcyjne, normalnie inżynierowie mi rosną, S się nawet określił, ze on od budowy dróg bedzie:-)

reklama
Dziękuję Wam za kciuki:-)

Filip pokazal wielkiego siusiaka ;-), 353 g waży, wszystko na swoim miejscu, warga bez cech rozszczepu, kości ok, narządy są wszystkie, pokazał nam podniesiony kciuk. Leży poprzecznie z boku brzucha (pewnie dlatego brzuch mi nie rosnie) i kopie w pęcherz mały rozrabiaka. O dziwo jest już częściowo nad pepkiem. Ciągle się wiercil, machal rękami i nogami. Szyjka w porządku a na skurcze mam leżeć i pić ciepła herbatkę ;) no i nospa.
Gorzej z zdjęciami bo tak się wiercil, że ciężko było focie strzelić. Mam kilka ale ja tam nic na nich nie widzę ;-)

reklama
Do góry