reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
pysia myślę, ze to tyle trwa, bo jedna pani musi kawkę wypic, druga musi się podrapac, ktoś z pieczątką i uprawnieniami będzie kiedy będzie, a jak profesor mówi, ze dobrze jest to znaczy, że jest dobrze i mozesz się już cieszyć! gratuluję!

Kochane moje!!! Jest ostateczny opis. Zosia jest zdrowa jak rybka!!! Wreszcie koniec tego koszmaru! 22 dni z życia wyjęte!
Normalnie jakbym mogła, to bym dziś się ze szczęcia upiła!!! Jestem taka szczęśliwa...
Dziękuję Wam wszystkim za troskę, wsparcie i dobre słowa. To był bardzo ciężki czas dla mnie i mojej rodziny. Ale to już jest za nami. Teraz nareszcie możemy zacząć cieszyć się z tego, że niedługo będzie z nami Zosia <3

Pysia cudownie! teraz to wiesz najlepiej z nas wszystkich, że Zosia zdrowa, my się jeszcze po porodzie bedziemy martwić czy aby wszystko dobrze, a Zosiula tak dokładnie przebadana, ze masz pewność!

reklama
Do góry