reklama
edda89
Fanka BB :)
Moje dziecko pewnie przy porodzie będzie mieć z 4kg. Spytam dokładnie dra na następnej wizycie.
Edda dokładnie, moje też. Jak tak dalej pójdzie to wszystko się skończy cesarką bo ja do najgrubszych nie należe Mąż się urodził to miał 4,6kg a ja 2,9 już chyba wiem do kogo to dziecko będzie podobne. No chyba że sie urodzi predzej tak najlepiej ww 38tc to wtedy są szanse na 3,5
blindwillow
Dziewczyny, spore te Wasze maluchy :-) a ja niestety nie wiem ile moj teraz wazy..ostatnie usg mialam 2 grudnia i wtedy wazyl ok. 1800...ja do tej pory przytylam ok. 10 kg. Ale ostatnio sie nie wazylam. wiec moze byc juz wiecej...
Magdalena0713
Melduję się po wizycie... Mocz oki, lekka anemia mi się zaczyna i mam na to zacząć brać witaminki. bo wcześniej miałam nie brać niczego poza magnezem. Maluch miarowy jak na 36 tydzień i.... szyjka zaczęła mi się skracać i mam trochę przystopować, żeby jeszcze ze 2 tygodnie wytrzymać.... Trochę się tym wystraszyłam i chyba rzeczywiście czas przestać być "zosią-samosią"
Moje pewnie nie będzie zbyt duże dzieciątko 10 grudnia ważyło 1,5kg zresztą Kacperek jak się urodził też nie był zbyt duży ;-)
Magdlena07013 a ile ma Twoja szyjka?? bo moja też zaczęła się skracać i trochę się martwię bo w pierwszej ciąży też lekarka powiedziała mi w piątek że szyjka się skraca a w poniedziałek mi wody odeszły... nie chciałabym powtórki z rozrywki
Magdlena07013 a ile ma Twoja szyjka?? bo moja też zaczęła się skracać i trochę się martwię bo w pierwszej ciąży też lekarka powiedziała mi w piątek że szyjka się skraca a w poniedziałek mi wody odeszły... nie chciałabym powtórki z rozrywki
reklama
edda89
Myg no to rzeczywiście cały tatuś :-) ja wazylam 3850 a mój mąż 3950 czyli 4kg może ważyć lekko. Spytam doktora od ilu robią cesarke, boje się takiego grubasa rodzić
Blind 2.12 to dawno temu. Dziecko pewnie z kilo przybrało od tej pory.
Magdalena uważaj tam na tą szyję. Szkoda by było teraz urodzić jak niewiele zostało do donoszenia.
Blind 2.12 to dawno temu. Dziecko pewnie z kilo przybrało od tej pory.
Magdalena uważaj tam na tą szyję. Szkoda by było teraz urodzić jak niewiele zostało do donoszenia.