reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
madzioludek ja też nie miałam usg ale moja gin zebrała porządny wywiad powiedziała mi co będzie na kolejnej wizycie kazała zrobić bete i zbadała. Powiem Ci że ja w pierwszej ciąży też trafiłam na takiego lekarza że wizyta trwała 5 min niczego się z niej nie dowiedziałam a jeszcze ten gin chciał żebym sama sobie pisała zaświadczenia a on będzie się tylko pod nimi podpisywał :-D

dzięki dziewczyny... ja nawet żadnego wywiadu nie miałam oprócz pytania kiedy była ostatnia miesiączka i ile trwa cykl.. niby zbadała mnie na fotelu i "wymacała" (przepraszam za takie słowo), ale tak naprawdę to nie wiem czy mój maluszek tam jest

czy ktoras z mam bedzie robila testy papa (czy jakos tak) i usg genetyczne? , jesli prywatnie to podajcie mi kiedy i jakie ceny i wogole jak to u was wyglada.i jeszcze jedno jest ktoras z Krakowa? mozecie mi tam polcecic kogos?

verita ja jeszcze nic nie wiem na temat badań.
Co prawda miałam dziś wizytę ale to tak na uspokojenie moich nerwów:-p w środę będę mieć zakładaną kartę ciąży i wtedy dostane skierowanie na badania.
Widziałam serduszko:-):-):-):-):-):-):-):-)
a to mój Bombelek
zdjęcie 1.jpg
według USG 5t1d więc suwaczek trochę do przodu poszedł ;-)

Załączniki

• zdjęcie 1.jpg
    zdjęcie 1.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 99
Jane!!!!!!!! ale super ;) ale szybciutko widziałas serduszko! napawasz mnie optymizmem! może i ja w następną środe zobacze! super!! a u kogo byłas ?? tez u dr S??

I ja właśnie wróciłam z wizyty, pierwszej :-) Musiałam pójść, bo jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła :-)
Zarodek jest, tudzież pęcherzyk, zwał jak zwał, otrzymałam gratulacje więc wierzę. Aparat chyba nienajlepszej klasy bo serduszka nie widziałam, ponoć za 2 tyg już będzie widoczne :-)

reklama
ja też już wreszcie po pierwszej wizycie.
Serduszko bije, wszystko jest ok. :-)
Termin porodu na 14.02
jestem mega happy:-D

Do góry