reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Monila Gratuluję Ci ogromnie.Bardzo się cieszę.Takie wiadomości to ja lubię.:-D Wiesz tak sobie myślę że mój bliźniak to też ciałko żółte, bo w jednej kuleczce było wyraźnie widoczne migotanie serduszka a w tej drugiej mimo że takich samych rozmiarów, nie szło dobrze dojrzeć, niby wydawalo się że coś tam się dzieje ale nie było to takie wyraźne i najpierw gin miała sporą wątpliwość czy to nie bliźniaki ale później stwerdziła że całkiem możliwe że to ciałko żółte. W środę kolejna wizyta to się okaże.Chyba trochę wystraszyłam się tej potencjalnej ciąży bliźniaczej.

A mój lekarz najpierw dał mi długą listę badań a później powiedział że jeszcze nie mam robić, sama już nie wiem dlaczego :)

gratuluję wszystkim pomyślnych wizyt:-) ja byłam w środę u gina ale w sumie nic się nie dowiedziałam :-( dostałam skierowanie na bete którą zrobiłam na następny dzień ale niestety wyników do ręki nie dostałam i muszę czekać do środy na kolejną wizytę jedynie co pani dr mnie zbadała i powiedziała że ciąża może być starsza niż wynika z OM bo macica jest dosyć mocno rozpulchniona

hej lutóweczki.. a ja się martwię.. z 2 testów wyszły mi po 2 piękne krechy byłam u lekarza, bo chciałam potwierdzić ciąże (w 6 tyg od OM) .. i moja wizyta trwała 3 minuty... czy to możliwe żeby ginekolog nie zrobił mi usg? Martwię się bo niby maluszek jest a tak naprawdę na 100% nie wiem czego się spodziewać

reklama
Do góry