reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kinga a jaką szacują wagę? Może mały będzie pączuś...
Kinga a jaką szacują wagę? Może mały będzie pączuś...
Syn jak sie urodzil byl pyzowaty i do tej pory mu to zostalo ale lepiej zeby byl taki niz chudzinka wiec mysle ze nastepny tez taki bedzie :-) ale to plus ....bo corka to jak szczypior ,,,nic o wadze mi nie powiedziala bede wiedziec w nastepny poniedzialek ,ale czytalam ze ty tez 15.04 do szpitala sie wybierasz juz ciecie? czy badania?
sembonzakura
Fanka BB :)
Kinga w sumie super bo już za Tydzień będziesz miała dzieciaczka ze sobą Skoro lekarze twierdzą że już się nadaje do wyjścia to pewnie mają racje
Kurde teraz sobie uświadomiłam jakie to dziwne jak masz cc i 'ustalasz' termin porodu a my baby sn musimy czekać
Kurde teraz sobie uświadomiłam jakie to dziwne jak masz cc i 'ustalasz' termin porodu a my baby sn musimy czekać
ja też już po wizycie. Ogólnie jeszcze nie rodze, dziecko wysoko. Miałam pobrane GBS, za tydzień ostatnie USG. Poza tym mam brać jakieś globulki przez 4-5 dni bo wydzielina nie taka jak być powinna. Od początku 10 kg +.
Trzymam kciuki za kolejne wizytujące
Trzymam kciuki za kolejne wizytujące
ullana
Mamy październikowe 2007
Kinga - jest OK, ja mam bardzo podobne wymiary a tydzień nas różni, więc po prostu duże bejbi, ale bez paniki
ja dostałam szacunkowe normy od dr, żeby móc porównać i w 36 tc wg nich jest tak
BPD 85-102 mm
FL 64 - 74 mm
HC 303 - 353 mm
więc wszystko u Ciebie się mieści idealnie :-)
może maluch będzie pyzaty i będzie miał po prostu dużą głowę, tak jak u mnie ;-)
ja dostałam szacunkowe normy od dr, żeby móc porównać i w 36 tc wg nich jest tak
BPD 85-102 mm
FL 64 - 74 mm
HC 303 - 353 mm
więc wszystko u Ciebie się mieści idealnie :-)
może maluch będzie pyzaty i będzie miał po prostu dużą głowę, tak jak u mnie ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kinga ja 15 do szpitala i cc od razu, albo 16 zależy co tam mi wymyślą.
reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki ja jutro mam wizytę i dostanę dalszy wyrok;-) albo leżenia w domu ciąg dalszy albo szpital