reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
ja dopiero 4 poznam plec ale bardzoo sie ciesze bo w naszym szpitalu zmienili zasady i musza mowic plec a przez wiele lat bylo to zakazane:-)od 10 grudnia nowa ustawa, ale mi sie ufarcilooo:-D:-D:-Djeszcze tylko 5 dniiii:-Dciekawe czy mnie przeczucie nie myli:dry:

Gosilek też idę 4. do lekarza.
a jakie masz przeczucie?
i powiedz coś więcej na temat wcześniej obowiązujacych zasad w szpitalu? to jakie istnieją , w których się pacjentce nie mówi?:sorry2:

Ja mam 3go i tez juz odliczam,jakis niepokoj mi sie wlaczyl czy aby na pewno u maluszka wszystko ok...
Coz,byle do czwartku... potem planuje wizyte gdzies ok 15-20,po L4...

a dziewczyny powiedzcie czy idziecie na USG 3D, bo chcecie zobaczyć swoje szczęście w trójwymiarze czy to USG jest pomocne np w wykryciu ewentualnych wad? Bo tak się zastanawiam, mój M twierdzi, że jesli nie jest to potrzebne to woli te pieniądze przeznaczyć np dla zabawkę dla małej, a i tak wkrótce ją zobaczymy. I tak się waham...

Ja zdecydowanie chciałam zobaczyć w trójwymiarze, ale niestety nie udało się - mój brzuch ma zbyt dużą tkankę tłuszczową, ble:baffled:

Ja mam wizytę 4 stycznia i też już nie mogę się doczekać. Może dowiem się, ile ma "wzrostu" moje dziecię, bo ostatnio była tylko waga. Na szczęście wiem, że wszystkie narządy wewnętrzne są dobrze rozwinięte, bo to mi sprawdził lekarz na niedoszłym 3d.

reklama
Do góry