reklama
Gosiulek.majowy
Zaciekawiona BB
ja dopiero 4 poznam plec ale bardzoo sie ciesze bo w naszym szpitalu zmienili zasady i musza mowic plec a przez wiele lat bylo to zakazane:-)od 10 grudnia nowa ustawa, ale mi sie ufarcilooojeszcze tylko 5 dniiiiciekawe czy mnie przeczucie nie myli
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja idę 9.01. na 3d i potem do mojego na zwykłą wizytę.
Też się zastanawiam, czy brać l4
Też się zastanawiam, czy brać l4
a dziewczyny powiedzcie czy idziecie na USG 3D, bo chcecie zobaczyć swoje szczęście w trójwymiarze czy to USG jest pomocne np w wykryciu ewentualnych wad? Bo tak się zastanawiam, mój M twierdzi, że jesli nie jest to potrzebne to woli te pieniądze przeznaczyć np dla zabawkę dla małej, a i tak wkrótce ją zobaczymy. I tak się waham...
Ja zdecydowanie chciałam zobaczyć w trójwymiarze, ale niestety nie udało się - mój brzuch ma zbyt dużą tkankę tłuszczową, ble
Ja mam wizytę 4 stycznia i też już nie mogę się doczekać. Może dowiem się, ile ma "wzrostu" moje dziecię, bo ostatnio była tylko waga. Na szczęście wiem, że wszystkie narządy wewnętrzne są dobrze rozwinięte, bo to mi sprawdził lekarz na niedoszłym 3d.
Ja mam wizytę 4 stycznia i też już nie mogę się doczekać. Może dowiem się, ile ma "wzrostu" moje dziecię, bo ostatnio była tylko waga. Na szczęście wiem, że wszystkie narządy wewnętrzne są dobrze rozwinięte, bo to mi sprawdził lekarz na niedoszłym 3d.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
3d to taka zabawa raczej, choć robiona czułym sprzętem, więc prawdopodobieństwo wykrycia wad jest większe.
reklama