reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
mavika heheh...ja Ci powiem,ze ja analizowalam ostatnio zdjecia mojego malucha i tez stwierdzilam ze jakos te nogi tak poukrywal,podkurczyl itd ze jeszcze sie nie udalo ich uwidocznic!! Jakze ja cie rozumiem!!
karlaczek
Aktywna w BB
Jutro ciałko naszego synka Krystianka zostanie zlozone do mogilki dzieci nienarodzonych.
Proszę o modlitwe dla naszego aniolka
[*]
Proszę o modlitwe dla naszego aniolka
[*]
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Karlaczek
Co się stało???
Przykro mi strasznie
[*]

Przykro mi strasznie
[*]
Kasienkadg
Karlaczek ojej:-( strasznie mi przykro, tule cie mocno:**** Dla Twojego anioleczka
[*]
Ale powiedz kochana co sie stalo???:-(
[*]
Ale powiedz kochana co sie stalo???:-(
mavika
Karlaczek bardzo Ci współczuję... 

Noelle tylko że lekarka też się nie mogła tych nóżek dopatrzeć. Dopiero jak się zaczął odpychać to wywnioskowała że musi to robić nóżkami...Ale USG było mało wyraźne w porównaniui do innych które oglądałam.
Noelle tylko że lekarka też się nie mogła tych nóżek dopatrzeć. Dopiero jak się zaczął odpychać to wywnioskowała że musi to robić nóżkami...Ale USG było mało wyraźne w porównaniui do innych które oglądałam.
karlaczek
Aktywna w BB
W 7/8 tyg malenstwo przestalo sie rozwijac, przestalo bic serduszko. Na badaniu kontrolnym lekarz stwierdzil ze plod jest martwy;//////wczoraj mialam wywolana indukcje i zabieg. Dzieciatko bylo tak malutkie (2,5cm, 10gram) ze sami musielismy zadecydowac o plci i nadac mu imie zeby mozna bylo wydac z USC akt urodzenia martwego dziecka, dzieki temu dok. moge isc na 8tyg urlop maciezynski......... Ze szpitala dostalismy male zawiniatko, a jutro pochowamy dzieciatko do mogilki dla dzieci nienarodzonych.
Kasienkadg
Kochana tak strasznie mi przykro;*** Wiem co czujesz... Ja ciaze stracilam 2razy:-( Tule cie mocno;****
reklama
karlaczek
Aktywna w BB
to byl i jest koszmar i nie zycze tego nikomu.............(((((((((((((((((((
3majcie sie, a ja wierze ze jak sie czegos mocno pragnie to to sie spełni i ciagle mam nadzieje ze nam sie kiedys uda...
3majcie sie, a ja wierze ze jak sie czegos mocno pragnie to to sie spełni i ciagle mam nadzieje ze nam sie kiedys uda...