reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ullana, mimo szwu zgładziła Ci się szyjka? A wiązało się to u Ciebie ze skurczami? Jeśli tak, to czy brałaś fenoterol?

Ullana trzymam &&&! Oby obyło się bez szpitala. Przybywa nam tu mamuś z problemami. Jak nie urok to sraczka. Pocieszam się tylko tym, że co raz bliżej niż dalej!

Ulana ja też trzymam kciuki, żeby szpital Ciebie ominął. Fajnie, że dzidzia tak ładnie rośnie i już całkiem spora dziewczynka z niej.

witam sie i ja:-)
Z domku :-)
Szyjka 4,68-szokkkkkkk...coraz dluzsza;-)
moja cora-uwaga uwaga!!trzykrotnie mierzona-1900g!!!!! w 2 tyg.przybrala 600 g.
ktg sie doczekalam-skurczy brak,serce 150u/min :-)
za tydzien kolejna wizyta/tylko zwolnienie i wymaz na GBSa/
jq rowne 7kg na plusie

Noelle super, czekałam na wieści od Ciebie. Cieszę się bardzo, że tak przybrała ładnie. Kamień z serca spadł, co? Teraz będzie już tylko lepiej.

ullana- ale duza dziewucha, trzymam kciuki aby nie bylo szpitala

noelle- wszystko dobrze....co za ulga i aby tak dalej

Ja po ktg i niespodziewanym usg. Ktg w porzadku, skurczy zadnych nie mam, serduszka dzieciakow bija tak jak powinny. Usg tez ok, dzieci ulozone do porodu...glowkowo. Dziewczynka nizej (juz wiem kto mi naciska na pecherz), chlopczyk wyzej. Corcia troszke mniejsza niz synus, ale roznica niewielka. Narzady w porzadku, dzieciaki dobrze sie rozwijaja, wiec wszystko ok.

Aby wiecej takich dobrych wiesci u wszystkich :)

reklama
Do góry