Nia dzięki za odp. to ja też już spokojniejsza że mój Kacper taki duży,chociaż może teraz zwolnił,zobaczymy za 3 tyg na usg.z córką data była jak z @ i urodziła się równo w terminie i ważyła 3550,więc teraz tak dziwnie jak mi powiedzieli że dziecko 2 tyg starsze
reklama
Mdła
Fanka BB :)
Nia trzymaj sie i nozki zacisniete!I oszczedzaj sie Ale duuuze to Twoje dziecko :-) Najwazniejsze,ze z dzidziolem wszystko ok.Teraz dobry herbatka(owocowa,ziolowa?) zeby sie magnez wchlanial i z ksiazka na kanape
Tak sobie mysle wlasnie,ze im lepiej sie dziewczyny czujcie i zasuwacie tym wiecej "widm szpitala" nam przybywa.Moze juz naprawde czas zwolnic tempa?Ja sie wymadrzam bo jak mnie mdlosci do wyra przybija to chocby nie wiem jak chciala-nic nie poradze az nie przejdzie. Jak mam lepszy dzien to smigam i wieczorem tez twardniejacy brzuszek sie klania...
Sembo Ciebie zdaje sie to nie dotyczyc,nasz motorku maly.Gratuluje dobrej wizyty.Nie martw sie-jak sie boisz tej poloznej to Maluch jej juz na pewno NIE LUBI A z tym urlopem-na drzewo z baba!Odpoczniesz,rozwiniesz hand-made kacik
Wikki-zabij ze pominelam!Nie martw sie.Moja kuzynka urodzila sie z waga 2400 a teraz kawal baby z biustem jakby 3 glowy miala!Piekna z niej dziewczyna,zdrowa,silna.Taka jej uroda byla ze wzrostowo i wagowo dluzej rowiesnikow gonila.Ale juz pod koniec podstawowki bynajmniej nie byla najmniejsza w klasie!Niektore kruszynki rodza sie malenkie bo ... kazde dziecko jest inne Banalem powialo.
Tak sobie mysle wlasnie,ze im lepiej sie dziewczyny czujcie i zasuwacie tym wiecej "widm szpitala" nam przybywa.Moze juz naprawde czas zwolnic tempa?Ja sie wymadrzam bo jak mnie mdlosci do wyra przybija to chocby nie wiem jak chciala-nic nie poradze az nie przejdzie. Jak mam lepszy dzien to smigam i wieczorem tez twardniejacy brzuszek sie klania...
Sembo Ciebie zdaje sie to nie dotyczyc,nasz motorku maly.Gratuluje dobrej wizyty.Nie martw sie-jak sie boisz tej poloznej to Maluch jej juz na pewno NIE LUBI A z tym urlopem-na drzewo z baba!Odpoczniesz,rozwiniesz hand-made kacik
Wikki-zabij ze pominelam!Nie martw sie.Moja kuzynka urodzila sie z waga 2400 a teraz kawal baby z biustem jakby 3 glowy miala!Piekna z niej dziewczyna,zdrowa,silna.Taka jej uroda byla ze wzrostowo i wagowo dluzej rowiesnikow gonila.Ale juz pod koniec podstawowki bynajmniej nie byla najmniejsza w klasie!Niektore kruszynki rodza sie malenkie bo ... kazde dziecko jest inne Banalem powialo.
Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za miłe słowa, niestety zdjęcia nie dostałam, w szpitalu nie maja zwyczaju drukować i tak się zdziwiłam że pokazali mi moje małe szczęście w 4 d, ach niesamowity widok, mieć takiego szkrabka w brzuchu
Nia oszczędzaj się jak tylko możliwe, a będzie dobrze, trzymam mocno kciuki &&&
aneta tez trzymam kciuki, żeby ominął Cie szpital bo szpitalom mówimy NIE!!!
Nia oszczędzaj się jak tylko możliwe, a będzie dobrze, trzymam mocno kciuki &&&
aneta tez trzymam kciuki, żeby ominął Cie szpital bo szpitalom mówimy NIE!!!
ja po wczorajszym wyjściu z domu na wizytę czuję się nadal jak 80-latka, krocze mnie boli i znów mam stracha co będzie. byle do 32
Nia trzymam kciuki za jeszcze chociaż 3 tygodnie!!! a Mg widzę ma pomóc jak fenoterol ja też panikuję i mam plan jutro spakować torbę bo z infekcją to różnie jeszcze byc może...
aneta wszyscy straszą tymi szpitalami, mam nadzieję że i ciebie to ominie!! poczytaj w necie, może coś znajdziesz o tym dnie macicy!
sembo a co oni by chcieli żebyć na wolne poszła dzień przed porodem?????? powariowali!
noirel moje też wielkością do przodu ale dr mówi że leżące ciąże są większe co nie jest równoznaczne z rozwojem wewnętrznym więc lepiej trzymać się terminu..
wikki tobie też powodzenia w zmaganiach życzę:-)
Nia trzymam kciuki za jeszcze chociaż 3 tygodnie!!! a Mg widzę ma pomóc jak fenoterol ja też panikuję i mam plan jutro spakować torbę bo z infekcją to różnie jeszcze byc może...
aneta wszyscy straszą tymi szpitalami, mam nadzieję że i ciebie to ominie!! poczytaj w necie, może coś znajdziesz o tym dnie macicy!
sembo a co oni by chcieli żebyć na wolne poszła dzień przed porodem?????? powariowali!
noirel moje też wielkością do przodu ale dr mówi że leżące ciąże są większe co nie jest równoznaczne z rozwojem wewnętrznym więc lepiej trzymać się terminu..
wikki tobie też powodzenia w zmaganiach życzę:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny usg wcale nie żadko się myli co do wago malucha. To tylko szacunek.
Mi w szpitalu i u gina na ostatniej wizycie wyszło że Iggy ma 4,5 kg. Urodził się 3340 ;-) Rozbieżność spora, a nie wyglądał jak jakaś bałwanek okrąglutki. Taki średniaczek.
Mi w szpitalu i u gina na ostatniej wizycie wyszło że Iggy ma 4,5 kg. Urodził się 3340 ;-) Rozbieżność spora, a nie wyglądał jak jakaś bałwanek okrąglutki. Taki średniaczek.
dziewczyny trzymajcie się ! proszę się nie dawać. i walczymy do końca!
kartagina zaintersowałaś mnie wypowiedzią ,żeciągle Cię boli krocze i nie wiesz co będzie. kurcze mnie też boli i jakoś brzuch ciągnie do dołu i na dodatek pojechałam do g.mokotów kupić przyjaciółce prezent (upatrzony) i nie mogłam dojść z garazu do sklepu bo tak mnie coś bolało. masz na to jakąś teorię?
kartagina zaintersowałaś mnie wypowiedzią ,żeciągle Cię boli krocze i nie wiesz co będzie. kurcze mnie też boli i jakoś brzuch ciągnie do dołu i na dodatek pojechałam do g.mokotów kupić przyjaciółce prezent (upatrzony) i nie mogłam dojść z garazu do sklepu bo tak mnie coś bolało. masz na to jakąś teorię?
majowka.2013
Początkująca w BB
Nia a jak u Ciebie objawiaja sie te skurcze? masz na mysli twardnienia brzucha? mój lekarz jest zdania ze szyjka nie moze sie wydłuzyc, to jedynie błedy w pomiarach, mi brzuch dzisiaj twardnieje od rana co kilka min tez mnie to martwi ale lekarze mowia ze takie twardnienia moge odczuwac juz do konca, tym bardziej ze mam je od 25tyg
sembonzakura
Fanka BB :)
ja bym stawiała że maluch klapnął ci na pęcherz albo biodro też mi się zdarza czasem
Dzięki dziewczyny za &&&&. Poparzenia się pogoiły, przeszczep przyjął się w całości :-):-):-) Hurrrrrrra ;-) teraz tylko smarowane żelami, kremami, i wszelkimi innymi maściami żeby blizny były jak najmniej widoczne - a jest nawet szansa, że ich nie będzie :-) tylko trzeba systematyczności w smarowaniu i w wakacje odpada opalanie nóg (kategoryczny zakaz noszenia spodenek i spódniczek krótszych niż do kolan) ale to da się przeżyć ;-)
Gratuluję udanych wizyt.
Nia zaciskaj kolana i uda, trzymamy nasze maluchy co najmniej do 32 tygodnia
A tak serio to trzymam &&& żeby te skurcze jednak ustąpiły
Sembo gratki
Gratuluję udanych wizyt.
Nia zaciskaj kolana i uda, trzymamy nasze maluchy co najmniej do 32 tygodnia
A tak serio to trzymam &&& żeby te skurcze jednak ustąpiły
Sembo gratki
Ostatnia edycja:
reklama