reklama
Mdła
Fanka BB :)
Female super wiesci!Gratulacje i czekamy do maja To znaczy...ja mam przeczucia kwietniowe Ale ja mam na 1.05. termin
natalia_bis
famale super, że dzidziuś rośnie jak na drożdżach
Wróciłam i ja.
Mała pięknie mruga oczkami i popija płyn owodniowy Nadal obrócona głową w dół, więc pewnie już tak zostanie.
Ktg wyszło dobre, więc serce bije porządnie.
Pani dr pochwaliła mój mały przyrost wagowy. Na razie mam +9 kg...
Jestem bardzo zadowolona
Aha, zapomniałam napisać, że mówiłam lekarce o tej wielkiej ilości wydzieliny i stwierdziła, że to zupełnie normalne, ale tak mi pogmerała wziernikiem, żeby sprawdzić, czy czop śluzowy siedzi, czy nie, że myślałam, że ją kopnę W każdym razie czop na szczęście nadal jest. Szyjka długa, zamknięta.
Mała pięknie mruga oczkami i popija płyn owodniowy Nadal obrócona głową w dół, więc pewnie już tak zostanie.
Ktg wyszło dobre, więc serce bije porządnie.
Pani dr pochwaliła mój mały przyrost wagowy. Na razie mam +9 kg...
Jestem bardzo zadowolona
Aha, zapomniałam napisać, że mówiłam lekarce o tej wielkiej ilości wydzieliny i stwierdziła, że to zupełnie normalne, ale tak mi pogmerała wziernikiem, żeby sprawdzić, czy czop śluzowy siedzi, czy nie, że myślałam, że ją kopnę W każdym razie czop na szczęście nadal jest. Szyjka długa, zamknięta.
Ostatnia edycja:
natalia_bis
fiołkowa cudne wiadomości:-)
eklerkaa
Famale, fiolkowa - gratulacje udanych wizyt ) dobrze że wszystko w porządku. Pozdrawiam u tule mocno (no może nie tak mocno by nie zgnieść brzuszk o brzuszek. )
Fiolkowa a tak pozatym mi cały czas coś leci... Bez podpaski to sie się rusze... Położna zapewnia mnie że to normalne chociaż nawet mnie nie zbadała ) całe marne UK
Fiolkowa a tak pozatym mi cały czas coś leci... Bez podpaski to sie się rusze... Położna zapewnia mnie że to normalne chociaż nawet mnie nie zbadała ) całe marne UK
Ostatnia edycja:
ALG
Dziewczyny widzę że tendencja dobrych wiadomości utrzymana gratuluję wszystkim i każdej z osobna
Ja podobnie jak Elsa - wizyta 7 marca i wtedy będzie III przesiewowe bo to juz 32 tydzen bedzie ufff....
Ja podobnie jak Elsa - wizyta 7 marca i wtedy będzie III przesiewowe bo to juz 32 tydzen bedzie ufff....
reklama
Ewelinkaam
Fiolkowa ja takze gratuluje udanej wizytyja dopiero 14 do gina i umawiamy sie na usg juz sie doczekac nie moge jak zobacze tego mojego lobuza:-)