reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Melduje sie ze spozniona relacja wizytowa.

Na KTG wyszla jakies drobne twardnienia brzucha.Zelazo troche w dol jeszcze-niestety.Ale szyjka twarda i zamknieta.Nie ma powodow do niepokoju.Oszczedzac sie i nie szalec tylko z tego powodu,ze chce tydzien mdlosci nadrobic w domu w jeden dzien :-D Takze ja jako-tako.Niestety doktor rozwial resztki moich zludzen i powiedzial,ze mdlosci,oczywiscie,maja prawo przejsc.Najprawdopodobniej 1.05... terminy mam juz do konca ciazy w ksiazeczce ale nie wiem czy jeszcze podajemy?Ja moge znow hurtowo wyslac.Pani proponowala mi termin 3.05. :-D Mowie:ale jak to?To juz bedzie po wszystkim...

Zosinek w pozycji startowej do opuszczenia lokalu.Waga i pomiary prawidlowo.Bardzo sie chowala znowu i zdjecia nie ma ale udalo nam sie podejrzec poszczegolne elementy twarzy!Pierwszy raz!I widzialam jak sie usmiecha!!!!!!:-D Niesamowite....lykala tez wody plodowe.No i nosek ma po mamusi.Tata musi sie pogodzic,ze jakos moj ma wieksza sile przebicia niz jego.

Takze ostatecznie jestem zadowolona.nastepna wizyta 5.03. oby sie to zelazo chociaz zatrzymalo :baffled:

Z Mloda wszystko ok.Wazy i mierzy idealnie.Gotowa do wyjscia-glowka w dol.

reklama
Kasienka moja pokazala twarz pierwszy raz od poczatku ciazy.I to w dodatku fragmentarycznie bo czolo i oczka przyklejone do lozyska.Wiec tylko nos i usta widzielismy :tak: Ale widok usmiechu-bezcenny!

Czarnulka ja mam przy kazdej wizycie pomiar dziecka przez te mdlosci.Bo sprawdza doktorek czy aby sie dobrze rozwija caly czas.Zawsze pierwsze pytanie po wejsciu do gabinetu brzmi:co z Pani wymiotami? :-) I na tym froncie bez zmian.

A KTG tez Mloda nie lubi.Strasznie sie wierci i kopie/bije aparat.Takze ja sie zawsze smieje z tego.Chyba te dzwieki ja draznia :-)

Do góry