reklama
ja też dostałam już rozpuszczoną przez panią w labie.ale ja mam karte w medicoverze i tam robie badania , a że medicover kupił Damiana (czy coś w tym stylu) w ramach jednej karty mogę korzystać z usług i tu i tu:-)
Ja musiałam mieć swoją glukozę :/ niestety o tym nie wiedziałam, bo przecież ciężko mi było zadzwonić kilka dni wcześniej i się zapytać no i czekałam 45 minut aż otworzą najbliższą aptekę;-) i tak właśnie zeszło mi prawie pół dnia, bo do przychodni wyjechałam przed 7 a z powrotem w domu byłam po 11
mysiak
Fanka BB :)
Kasienkadg no to pani , która pozwoliła ci wypic kubek wody popełniła karygodny błąd... ja zemdlałam po takim badaniu, ocucili mnie i dali mi dosłownie 1 łyzke wody na usta, powiedzieli ze wieksza ilosc zaburza cały wynik... wiec lezałam i "umierałam z pragnienia"
Kasienkadg
Mysiak - pozwolila popic , ale pozniej juz nie moglam ani pic ani jesc. A w sumie to dlaczego pol kubka wody mialo by zaburzyc wynik? Przeciez nie ma nigdzie napisane w jakiej ilosci wody trzeba ta glukoze rozpuscic...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobra to ja już nic nie wiem...
Kasienkadg
Zapo - najlepiej zadzwon do swojego lab to ci wszystko powiedza. Ja tak zrobilam
A ja właśnie wyczytałam, że można pić ... tylko właśnie wodę mineralną Mam nadzieję, że to prawda bo ja piłam wodę pomiędzy pobieraniem krwi.
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,badanie,1591011,1,test-obciazenia-glukoza,index.html
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,badanie,1591011,1,test-obciazenia-glukoza,index.html
Ostatnia edycja:
mysiak
Kasienkadg są wytczne co do rozpuszczania glukozy w określonej ilosci wody. nawet na buteleczce jest napisane ile tej wody do rozpuszczenia nalezy wlać.
tu masz na jedej stronie tez wypisane
Przygotowanie do badań - ABC Zdrowia - Klienci indywidualni - POLMED, prywatna opieka medyczna, opieka medyczna, usługi medyczne, medyczne usługi, medyczna opieka, prywatna przychodnia, specjalistyczna opieka medyczna, prywatne centrum medyczne, p
rozwin sobie drugi link.
tu masz na jedej stronie tez wypisane
Przygotowanie do badań - ABC Zdrowia - Klienci indywidualni - POLMED, prywatna opieka medyczna, opieka medyczna, usługi medyczne, medyczne usługi, medyczna opieka, prywatna przychodnia, specjalistyczna opieka medyczna, prywatne centrum medyczne, p
rozwin sobie drugi link.
reklama