reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Fladra- wrocilas? Co u dzieciatka?masz L4?

K.a.j.a- a co u ciebie i dzieci? Parka potwierdzona? Jak szyjka ?

parka wstepnie potwierdzona, szyjka skrocila sie niby o milimetr, ale nie wiem czy ta co robila badania, polozna w sensie nie byla po drinie:-D
pozniej przyszla ginka, obadala i pozwolila jechac..
zalatwilam zwolnienie, wiec wstepnie jak wroce to juz zostane w domu..

a poza tym od groma papierzyskiej roboty,bo trzeba nam wszytskim adres pozmieniac, a to zachodu na maksa, jakies tam ostatnie sprawy pozalatwiac, bo jak juz 17 wyjade, to wrocimy jeszcze po nowym roku, ale tylko na dzien, dwa, zabrac ostatnie graty, pare sztuk doslownie..
i z tego tez powodu tak dlugo tu lazlam:-D

reklama
Kaja- to dobre wiesci przynajmniej swieta w pl uratowane a z przeprowadzkami tak juz niestety bywa papirkowej roboty ze hej przechodzilam to w lipcu:-)

Wszystkim mamo co już się dowiedziały kto mieszka w ich brzuszkach gratuluję:-)
Ja byłam u lekarza i wyszło że moje dziecko ma siusiora czyli moje przeczucia dziewczynkowe nie sprawdziły się, ale to nic będziemy mieć parkę najważniejsze że jest wszystko dobrze! 19 idę do swojego gina ciekawa jestem czy potwierdzi chłopca w 14 tyg nie widział jajek hehehhe Miłosz siusiak.jpg

hej, hej...jestem:-)

powiedzial tak 'chyba chłopak":confused:

po chwili "no na pewno chlopak", więc mam mieszane uczucia

l4 jest:-D ,ale koniecznie muszę iśc do iternisty i neurologa bo plecy już mi siadaja ze wzgledu na dyskopatie

ogólnie "malego" nie badal w sumie...i znowu jestem zla na siebie, ze rach ciach i już jechałam w aucie...ja nie wiem jak ten lekarz to robi, ale jest w tym mistrzem

pokazał tylko siusiaka i finito,...no zbadal jeszcze manualnie

żeby nie było, ze się nie cieszę, bo cieszę się nizmiernie, ale nie chce tak jak koleżanka 5 tyg oswajac sie z płcią, ktora była źle rozpoznana

ale mezowi prezencik już prawie kupiony, bo o "chyba" synu dowie sie za 10 dni ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, malo sie udzielam na forum, wiecej podczytyje Was ;) Ja wczoraj mialam wizyte u gina i wszystko dzidzius ma na swoim miejscu, serduszko pieknie bije. Niestety plci dalej nie znam, schowalo sie malenstwo i nie chcialo pokazac. moze nastepnym razem uda sie podgladnac:)

reklama
Do góry