reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Aia łał nie wierzyłam w Marysię :)) super, że lekarz wyczekał i już dwa tygodnie temu Cię nie kroił :)) super decyzja.

Szczerze, to też traciłam wiarę w fikołka, choć uparcie ją sobie aplikowałam ;).
Naprawdę niesamowicie się cieszę, że poczekałyśmy spokojnie dając pole do popisu matce naturze :).

weronkazzz gin mówiła, że to nic takiego, żeby dużo pić, mógł też być pojemnik zanieczyszczony ale wkurza mnie to bo raz na początku ciąży miałam liczne bakterie a tak cały czas nieliczne i na koniec znowu

Trzymam &&&. Ja juz wizyt nie planuje, jedynie w czwartek mam doniesc wyniki na przeciwciala i biocenoze. A tak to mam nadzieje ze juz nie bede musiala isc(bo to bedzie oznaczac ze jestem po terminie:baffled:)

ja po wizycie wlasnie, w moczu mi wyszly krwinki biale i czerwone, znaczy jakies zakazenie moze byc, choc niegrozne, ale poki co mam raczej zadbac o "kanal rodny" bo sie gince wymaz nie podobal. dostalam jakies mega wielkie globulki. no i jak tu stawiac na seks? :baffled:
za 10 dni wyniki posiewu na paciorkowca, do tego mam kontrolowac dwa razy dziennie cisnienie, lykac magnez, urosept i baaaardzo duzo pic.
szyja jak zakleta, zwarta i zamknieta :sorry2:
tolka na szczescie ewidentnie glowa w dol, rosnie zdrowo, nie jest gigantem ale mala tez nie jest i ginka radzi rodzic szybciej, zeby bylo lzej. noz kuwa ciekawe jak :dry:
nastepna wizyta za 12 dni, i to nie u niej tylko jakiejs innej, bo moja na urlopie. ehhhhh, jakos mi sie odechcialo wszystkiego

Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie, mam dzisiaj stawić się na izbie przyjęć... wszystko przez tą wysypkę i wysokie ciśnienie. Pewnie zostanę już do rozwiązania. Trzymajcie się dzielnie, odezwę się wkrótce. Ściskam mocno kciuki za pozostałe sierpniówki. :-)

reklama
Do góry