reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Kolejne dobre wieści! Super, gratuluję :) Pokazujcie swoje Maluszki, nie tak już małe :)

Proszę od razu o kciuki, bo mam wizytę we wtorek, a od prawie tygodnia jestem bez duphastonu, bo zapomniałam zabrać drugiej paczki na ferie :/ Poza tym miałam kupę stresów, bo Franek na feriach rozciął sobie nos, była karetka, szpital, szycie, oczywiście miałam go cały czas na rękach i pod wieczór mdlałam już prawie ze zmęczenia... Ale póki co wszystko jest ok, więc wierzę, że Maluszek sobie z tym poradził i dzielnie wspierał Starszego Brata, który zresztą był niesamowicie dzielny.

W każdym razie - kciuki się przydadzą :)

reklama
Do góry