reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Marcia Ty się nie martw, kilka porządnych skurczy i się chłop zabierze za rodzenie masz jeszcze czas. Co z tego, że są objawy jak nic z tego nie wynika. Miałam dziecko w kanale, bez czopa, rozwarcie na dwa palce przez dwa tygodnie i nic z tego nie wynikło;-)
Exotic szykuj się;-)
Exotic szykuj się;-)
marcia331
No właśnie mam nadzieję że to będzie raczej "cisza przed burzą", bo wolę tak niż "z dużej chmury mały deszcz" ;-) jak ma się zacząć to niech tak od razu na porządnie, a nie tak że będę łaziła z jakimiś bólami nie wiadomo ile ale bez żadnej konkretnej akcji. Moja koleżanka mnie pociesza, że jej gin przed porodem powiedział że spotkają się jeszcze za 3 tygodnie na wizycie, a po kilku dniach miała już córeczkę w ramionach. Zobaczymy jak to będzie. Na razie to odczuwam skutki niebrania fenoterolu - brzuch twardy, wszystko ciągnie, źle mi się poruszać, kręgosłup zaczyna boleć.
Exotic trzymam kciuki za Ciebie, żeby jak się ruszy na dobre to poszło szybko.
Asia, chyba też miałaś mieć dzisiaj wizytę. Odstawił Ci gin leki??? Ciekawe czy Twoja reakcja też będzie taka jak moja
Exotic trzymam kciuki za Ciebie, żeby jak się ruszy na dobre to poszło szybko.
Asia, chyba też miałaś mieć dzisiaj wizytę. Odstawił Ci gin leki??? Ciekawe czy Twoja reakcja też będzie taka jak moja
Marcia, jutro biorę ostatni raz fenka, macica twarda. Szyjka skrócona ale zamknięta. Łożysko 2/3 bliżej 3, gin powiedział, że z takim łożyskiem do 2 tyg będę z dzieckiem w domu, ciąża jest już po prostu donoszona dlatego łożysko gwałtownie się zestarzało. Dziewczynka jest duża, jest w grupie dzieci u których największy przyrost wagi następuje w ostatnich tyg ciąży. Teraz waży 3100, ja ważyłam 3450 i taką wagę gin przewiduje. Powiedział, że po odstawieniu fenka wszystko się może zdarzyć ale żebym jeszcze nie stosowała naturalnych metod chociaż ona je popiera i że nawet jutro powinnam zrobić wszystkie badania. Mamy się zobaczyć 30 ale zdaniem gina bardzo możliwe, że już się nie spotkamy.
exotic, gratuluje
exotic, gratuluje
Ostatnia edycja:
Marcia u mnie też nic się nie dzieje...zero objawów. Niby wiem, że i tak mogę rodzić w każdej chwili, a objawy mogą się pojawić na chwile przed, ale jakby coś się działo to jednak chyba byłabym szczęśliwsza...A tak wydaje mi się, że ta ciąża będzie trwała wiecznie...uff
martynaxyxymartyna
No my też po wizycie Mała zdrowa i urosła duzo bo 1kg czyli z zapowiadanej kruszynki na max 3kg moze byc wiecej bo wazy juz 2600
no i moja gin powiedziala ze nie widzi oznak wczesniejszego porodu wizyta nastepna za 2 tgodnie wiec zobaczymy Te dwa tnieodnie bym chciala zeby tak jak mowi wytrzmała bo remont trzeba skonczyc
no i moja gin powiedziala ze nie widzi oznak wczesniejszego porodu wizyta nastepna za 2 tgodnie wiec zobaczymy Te dwa tnieodnie bym chciala zeby tak jak mowi wytrzmała bo remont trzeba skonczyc
reklama