reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

Dzięki Kochanieńkie. Zawsze można liczyć na pocieszenie od Was.
Z serii czarnego dowcipu mojego męża- nie przejmuj się, najwyżej będzie "bezmózgi paker", nikt nam na osiedlu nie podskoczy... no bardzo śmieszne- głupek jeden

reklama
Przynajmniej będzie wam się łatwiej rodziło :-p
Mój ma długie nogi i dużą główkę, wyprzedza o jakieś 1,5 tyg :szok:

Ja sie martwie długościa bo strasznie krudka jest , wagowo od poczatku wiadomo bylo ze wielkoludem nie bd ale tragedi tez nie ma , ale wzrost zawsze na o dwa- tydzien wczesniej . Ale tak sobie mysle ja jestem niska (157, a m taki normalny bo 178 cm ) to chyba nie ma sie co martwic ...

mi lekarz powiedzial, że na tym etapie ciąży nie da się wiarygodnie oszacować długości dzidzi więc raczej nie masz się o co martwić

a mi lekarka powiedziala ze mierzenie jest bez sesnu.. bo jest tak pozwijana w kulke dzidzia ze sie tego nie da zrobic... dokladnie... i ze moze miec 50 pare albo 60 pare i ze nie martwic sie niczym bo te pomiary nie sa wiarygodne....

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Anemii się nabawiłam niestety :-(, trzeba brać żelazo. Na wcześniejszy poród się nie zanosi, następna wizyta 1 sierpnia. Dzidzia będzie klusia... już teraz w 36 tygodniu waży 3200g :-D dobrze, że mam mało malutkich ubranek. Najwięcej tych w rozmiarze 62 ;-)

reklama
Do góry