reklama
mala.di
Fanka BB :)
No nawet mi moja ginka na ostatniej wizycie zalecala liczenie ruchow. choc wczesniej ciagle powtarzala ze wazne bym cokolwiek czula.. wiec nie masz co sie martwic, ifena;-) to jak najbardziej rutynowe zalecenie na tym etapie-bo jeszcze wtedy u mnie nie bylo mowy o tym co teraz wyszlo.
nataszka, Ty to juz chyba jakos dlugo chodzisz z malym rozwarciem, nie? wiec i teraz pewnie potrzymasz pare tygodni spokojnie;-)
k8libby, gratuluje wyleczonej anemii:-)
nataszka, Ty to juz chyba jakos dlugo chodzisz z malym rozwarciem, nie? wiec i teraz pewnie potrzymasz pare tygodni spokojnie;-)
k8libby, gratuluje wyleczonej anemii:-)
gosha_88
jestem z powrotem, w szpitalu już zapis był cud miód malina, młody szalał. Lekarz też kazał obserwować bacznie ruchy, nie zatrzymywali mnie bo nie było powodu. No a mnie przestał brzuch boleć, nic mnie nie ciągnie, zupełnie inaczej niż wczoraj.... oj jeszcze Tymek sobie posiedzi w brzuszku coś czuję:-)
Dziękuję wam bardzo za trzymanie kciuków!
Dziękuję wam bardzo za trzymanie kciuków!
Wiolcia_87 G
Gosha skoro mu tak dobrze w brzuszku to niech jeszcze siedzi - wszystko dla jego dobra
Ja dziś po wizycie.
Szyjka bez zmian - 2-0,5-0 czyli OK.
Mała znów głową w dół z czego się cieszę bardzo i liczę że już to się nie zmieni.
Waży prawie 2500 - i podobno ma nie być jakimś gigantem Wyniki krwi i moczu OK.
Szyjka bez zmian - 2-0,5-0 czyli OK.
Mała znów głową w dół z czego się cieszę bardzo i liczę że już to się nie zmieni.
Waży prawie 2500 - i podobno ma nie być jakimś gigantem Wyniki krwi i moczu OK.
super , gratuluje wam udanych wizyt i dobrych wieści, zazdroszczę wam jak patrze na wasze suwaczki , że niektóre z was zaraz przytulą swoje skarby jestem od jakiegos czasu strasznie podekscytowana i tak mi się juz marzy by malutki byl na świecie.... tak, tak wiem niech rośnie zdrowo w brzuszku, ale szkoda że to nie juz 38 tc
marcia331
gratuluje udanych wizyt!! Teraz widać że jesteśmy już na ostatniej prostej. Jeszcze niedawno cieszyłyśmy się jak po wizycie okazywało się że macica miękka a szyjka dobrze trzyma, a teraz już skracanie szyjek, rozwarcia i też nas to cieszy, bo to oznacza że ten wspaniały moment przyjścia na świat naszych maluszków już coraz bliżej :-) jakie to wszystko jest dziwne, ale zarazem niesamowite!
mala.di
Danuś, Tobie tez juz zostal tylko miesiac wlasciwie a wiec calkiem niedlugo !
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja po ktg, skurczy brak (znów zapis płaski jak węgierska Puszta ;-) ) mam się jeszcze zjawić na wizycie 17-go, termin cesarki już ostatecznie zabukowany na 27-go (rano).