reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza :)

Mi też lekarz kazał bacznie obserwować ruchy i w razie czego ns IP. Teraz widzę, że to rutyna, a już się wystraszyłam, ze widzi coś niepokojącego tylko nie chce mi powiedzieć...ach ta natura matki...

reklama
No nawet mi moja ginka na ostatniej wizycie zalecala liczenie ruchow. choc wczesniej ciagle powtarzala ze wazne bym cokolwiek czula.. wiec nie masz co sie martwic, ifena;-) to jak najbardziej rutynowe zalecenie na tym etapie-bo jeszcze wtedy u mnie nie bylo mowy o tym co teraz wyszlo.

nataszka
, Ty to juz chyba jakos dlugo chodzisz z malym rozwarciem, nie? wiec i teraz pewnie potrzymasz pare tygodni spokojnie;-)

k8libby, gratuluje wyleczonej anemii:-)

jestem z powrotem, w szpitalu już zapis był cud miód malina, młody szalał. Lekarz też kazał obserwować bacznie ruchy, nie zatrzymywali mnie bo nie było powodu. No a mnie przestał brzuch boleć, nic mnie nie ciągnie, zupełnie inaczej niż wczoraj.... oj jeszcze Tymek sobie posiedzi w brzuszku coś czuję:-)
Dziękuję wam bardzo za trzymanie kciuków!

Ja dziś po wizycie.

Szyjka bez zmian - 2-0,5-0 czyli OK.
Mała znów głową w dół z czego się cieszę bardzo i liczę że już to się nie zmieni.
Waży prawie 2500 - i podobno ma nie być jakimś gigantem :) Wyniki krwi i moczu OK.

super , gratuluje wam udanych wizyt i dobrych wieści, zazdroszczę wam jak patrze na wasze suwaczki , że niektóre z was zaraz przytulą swoje skarby:) jestem od jakiegos czasu strasznie podekscytowana i tak mi się juz marzy by malutki byl na świecie.... tak, tak wiem niech rośnie zdrowo w brzuszku, ale szkoda że to nie juz 38 tc

gratuluje udanych wizyt!! Teraz widać że jesteśmy już na ostatniej prostej. Jeszcze niedawno cieszyłyśmy się jak po wizycie okazywało się że macica miękka a szyjka dobrze trzyma, a teraz już skracanie szyjek, rozwarcia i też nas to cieszy, bo to oznacza że ten wspaniały moment przyjścia na świat naszych maluszków już coraz bliżej :-) jakie to wszystko jest dziwne, ale zarazem niesamowite!

a ja dopiero ide na wizytke na 15... :) trzymajcie &&

i za te ktore jeszcze sie wybierają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja po ktg, skurczy brak (znów zapis płaski jak węgierska Puszta ;-) ) mam się jeszcze zjawić na wizycie 17-go, termin cesarki już ostatecznie zabukowany na 27-go (rano).

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry