reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza :)

asia wizyta piątkowa jest przyśpieszoną, ze względu na urlop mojego gin, który zaczyna się wraz z najbliższym piątkiem. Mamy ustalić gry plan :).

mala.di Dzięki :). Nie miałabym nic przeciwko miłej niespodziance od córci :).
Ja to się tylko boję, że nie umawiając cesarskiego zacznę rodzić, namęczę się, skurcze poprzechodzę, a i tak mnie pociachają :/. To jakaś taka deprymująca perspektywa jednak. Jeżeli już mnie mają wziąć pod nóż, to lepiej bezboleśnie ;).

Ostatnia edycja:
reklama
No sezon urlopowy nas dopadł, mój już pojechał i wizyta dopiero za 2 tyg:-(, wolałbym szybciej ale widzę, że Wy też nie macie teraz tych wizyt co tydzień.

No sezon urlopowy nas dopadł, mój już pojechał i wizyta dopiero za 2 tyg:-(, wolałbym szybciej ale widzę, że Wy też nie macie teraz tych wizyt co tydzień.

Aha, niestetyk. Wakacje ;).
Moja piątkowa pewnie będzie ostatnia. No, chyba, że ponoszę Marysię do 40 tyg. i dłużej ;).

U mnie miesięczna przerwa w wizycie, w międzyczasie tylko ktg na ip miałam robione. Kurde, nie wiem czy nie za długo, może się gdzieś wbiję do kogoś innego :confused:

Aia też bym wolała mieć już umówiony termin cc niż czekać na skurcze i zaliczyć i jedno i drugie. Dlatego bądź gotowa i jak tylko delikatne się pojawią to od razu jedź, to tych bolesnych pewnie cię nie przytrzymają.
No chyba, ze jeszcze Marysia niespodziankę mamie zrobi :-)

mala.di Dzięki :). Nie miałabym nic przeciwko miłej niespodziance od córci :).
Ja to się tylko boję, że nie umawiając cesarskiego zacznę rodzić, namęczę się, skurcze poprzechodzę, a i tak mnie pociachają :/. To jakaś taka deprymująca perspektywa jednak. Jeżeli już mnie mają wziąć pod nóż, to lepiej bezboleśnie ;).

no rozumiem ;) tez tak wlasnie mowilam mojej gin, podpytywalam czy nie da sie inaczej... i powiedziala ze jak chce to moge sprobowac pogadac z ordynatorem - bo mialam isc do niego na rozmowe, czy by jednak nie dalo sie ustalic jakiegos terminu:-Dale wiesz, dzag miala ustalony termin , a widzisz jak wyszlo.

Aia moja przyjaciółka miała umówiony termin cc z uwagi na położenie pośladkowe i ... urodziła sn 3 tyg przed terminem pośladkowo synka. Nie zdążyli z cc ale nie żałuje.
trzymam kciuki za fikołka sn jest jednak fajniejszy

Własnie wrociłam z wizyty, mój malutki Nikodem waży 2360g wszystko jest super mały wyglada cudownie, ma śliczna buźke i usteczka przez cale usg ssal paluszka:) nastepna wizyte mam za 3 tyg a potem raz w tyg ktg

Dziewczyny przezywaam osobista tragedie :( wrocilam od poloznej wszytko jest z dzidzia bardzo dobrze co mnie niezmiernie cieszy ;) ale wchodzac na wage ujrzalam 82 kilo a 2 tyg temu bylo 78 czyli 4kg przez 2 tygodnie pragne dodac ze do 7 mesiaca nie mialam w ogole brzucha i waga byla taka sama wiec jestem juz 14 kilo na plusie w przeciagu poltora miesiaca, wiecie jak wyglada moje cialo? z racji tego ze systematycznie nie tylam i sie powiekszalam wygladam traicznie dziury na udach takie celulitowate nawet na rekach mi sie to zaczyna :( plakac mi sie chce nie dlatego ze 14 kilo do przodu tylko ze tak nagle to przyszlo i przez to mnie to dobilo... a jeszcze 6 tygodni przedemna ;/

Własnie wrociłam z wizyty, mój malutki Nikodem waży 2360g wszystko jest super mały wyglada cudownie, ma śliczna buźke i usteczka przez cale usg ssal paluszka:) nastepna wizyte mam za 3 tyg a potem raz w tyg ktg
Nikodem maluski :) dobrze ze jest okey :) moje dziecie dzien starsze ok2800 :)
Dziewczyny przezywaam osobista tragedie :( wrocilam od poloznej wszytko jest z dzidzia bardzo dobrze co mnie niezmiernie cieszy ;) ale wchodzac na wage ujrzalam 82 kilo a 2 tyg temu bylo 78 czyli 4kg przez 2 tygodnie pragne dodac ze do 7 mesiaca nie mialam w ogole brzucha i waga byla taka sama wiec jestem juz 14 kilo na plusie w przeciagu poltora miesiaca, wiecie jak wyglada moje cialo? z racji tego ze systematycznie nie tylam i sie powiekszalam wygladam traicznie dziury na udach takie celulitowate nawet na rekach mi sie to zaczyna :( plakac mi sie chce nie dlatego ze 14 kilo do przodu tylko ze tak nagle to przyszlo i przez to mnie to dobilo... a jeszcze 6 tygodni przedemna ;/
nie przejmuj sie, tak myslalam ze moze byc, ze i tak Cie wysadzi :/ no ale maluszek wazne zeby byl zdrowy, ile wazy???

reklama
duze te wasze dzieciaczki ;)

exotic
, ale pomysl sobie ze za te 6tyg szybko zaczniesz wracac do formy i bedziesz znowu swietnie wyglądać ! przeciez nie bedziesz ciagle teraz co 2tyg tyła 4kg, wiec dasz rade jakos:)

Do góry