reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

asia wizyta piątkowa jest przyśpieszoną, ze względu na urlop mojego gin, który zaczyna się wraz z najbliższym piątkiem. Mamy ustalić gry plan :).

mala.di Dzięki :). Nie miałabym nic przeciwko miłej niespodziance od córci :).
Ja to się tylko boję, że nie umawiając cesarskiego zacznę rodzić, namęczę się, skurcze poprzechodzę, a i tak mnie pociachają :/. To jakaś taka deprymująca perspektywa jednak. Jeżeli już mnie mają wziąć pod nóż, to lepiej bezboleśnie ;).

Ostatnia edycja:
reklama
No sezon urlopowy nas dopadł, mój już pojechał i wizyta dopiero za 2 tyg:-(, wolałbym szybciej ale widzę, że Wy też nie macie teraz tych wizyt co tydzień.

No sezon urlopowy nas dopadł, mój już pojechał i wizyta dopiero za 2 tyg:-(, wolałbym szybciej ale widzę, że Wy też nie macie teraz tych wizyt co tydzień.

Aha, niestetyk. Wakacje ;).
Moja piątkowa pewnie będzie ostatnia. No, chyba, że ponoszę Marysię do 40 tyg. i dłużej ;).

U mnie miesięczna przerwa w wizycie, w międzyczasie tylko ktg na ip miałam robione. Kurde, nie wiem czy nie za długo, może się gdzieś wbiję do kogoś innego :confused:

Aia też bym wolała mieć już umówiony termin cc niż czekać na skurcze i zaliczyć i jedno i drugie. Dlatego bądź gotowa i jak tylko delikatne się pojawią to od razu jedź, to tych bolesnych pewnie cię nie przytrzymają.
No chyba, ze jeszcze Marysia niespodziankę mamie zrobi :-)

mala.di Dzięki :). Nie miałabym nic przeciwko miłej niespodziance od córci :).
Ja to się tylko boję, że nie umawiając cesarskiego zacznę rodzić, namęczę się, skurcze poprzechodzę, a i tak mnie pociachają :/. To jakaś taka deprymująca perspektywa jednak. Jeżeli już mnie mają wziąć pod nóż, to lepiej bezboleśnie ;).

no rozumiem ;) tez tak wlasnie mowilam mojej gin, podpytywalam czy nie da sie inaczej... i powiedziala ze jak chce to moge sprobowac pogadac z ordynatorem - bo mialam isc do niego na rozmowe, czy by jednak nie dalo sie ustalic jakiegos terminu:-Dale wiesz, dzag miala ustalony termin , a widzisz jak wyszlo.

Aia moja przyjaciółka miała umówiony termin cc z uwagi na położenie pośladkowe i ... urodziła sn 3 tyg przed terminem pośladkowo synka. Nie zdążyli z cc ale nie żałuje.
trzymam kciuki za fikołka sn jest jednak fajniejszy

Własnie wrociłam z wizyty, mój malutki Nikodem waży 2360g wszystko jest super mały wyglada cudownie, ma śliczna buźke i usteczka przez cale usg ssal paluszka:) nastepna wizyte mam za 3 tyg a potem raz w tyg ktg

Dziewczyny przezywaam osobista tragedie :( wrocilam od poloznej wszytko jest z dzidzia bardzo dobrze co mnie niezmiernie cieszy ;) ale wchodzac na wage ujrzalam 82 kilo a 2 tyg temu bylo 78 czyli 4kg przez 2 tygodnie pragne dodac ze do 7 mesiaca nie mialam w ogole brzucha i waga byla taka sama wiec jestem juz 14 kilo na plusie w przeciagu poltora miesiaca, wiecie jak wyglada moje cialo? z racji tego ze systematycznie nie tylam i sie powiekszalam wygladam traicznie dziury na udach takie celulitowate nawet na rekach mi sie to zaczyna :( plakac mi sie chce nie dlatego ze 14 kilo do przodu tylko ze tak nagle to przyszlo i przez to mnie to dobilo... a jeszcze 6 tygodni przedemna ;/

Własnie wrociłam z wizyty, mój malutki Nikodem waży 2360g wszystko jest super mały wyglada cudownie, ma śliczna buźke i usteczka przez cale usg ssal paluszka:) nastepna wizyte mam za 3 tyg a potem raz w tyg ktg
Nikodem maluski :) dobrze ze jest okey :) moje dziecie dzien starsze ok2800 :)
Dziewczyny przezywaam osobista tragedie :( wrocilam od poloznej wszytko jest z dzidzia bardzo dobrze co mnie niezmiernie cieszy ;) ale wchodzac na wage ujrzalam 82 kilo a 2 tyg temu bylo 78 czyli 4kg przez 2 tygodnie pragne dodac ze do 7 mesiaca nie mialam w ogole brzucha i waga byla taka sama wiec jestem juz 14 kilo na plusie w przeciagu poltora miesiaca, wiecie jak wyglada moje cialo? z racji tego ze systematycznie nie tylam i sie powiekszalam wygladam traicznie dziury na udach takie celulitowate nawet na rekach mi sie to zaczyna :( plakac mi sie chce nie dlatego ze 14 kilo do przodu tylko ze tak nagle to przyszlo i przez to mnie to dobilo... a jeszcze 6 tygodni przedemna ;/
nie przejmuj sie, tak myslalam ze moze byc, ze i tak Cie wysadzi :/ no ale maluszek wazne zeby byl zdrowy, ile wazy???

reklama
duze te wasze dzieciaczki ;)

exotic
, ale pomysl sobie ze za te 6tyg szybko zaczniesz wracac do formy i bedziesz znowu swietnie wyglądać ! przeciez nie bedziesz ciagle teraz co 2tyg tyła 4kg, wiec dasz rade jakos:)

Do góry