M
milionka
Gość
Katjusza bardzo duży! to już pewnie jak się wierci to już daje się we znaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
laaaal prawie 2kg!! jak mozesz i pamietasz napisz ile w ostatnich tygodniach wazyl, chcialabym zobaczyc w jakim tempie tak uroslmy też po wczorajszej wieczornej wizycie. Młody podgonił trochę wzrost (uff) i skoczył na wykresie powyżej połowy, z czego bardzo się cieszymy bo może ten ostatni spadek wzrostu to tylko incydent. Teraz waży ok 1900g. Szyjka w normie, ułożenie nadal poprzeczno-skośne głową do góry. PIerwsze badania oksytocynazy wykazały, że przyrost jego wagi jest raczej "reguralno-powolny", w przyszłym tygodniu kolejne, mam nadzieję, że zmieścimy się w widełkach i z łożyskiem będzie wszystko okej ;-)
laaaal prawie 2kg!! jak mozesz i pamietasz napisz ile w ostatnich tygodniach wazyl, chcialabym zobaczyc w jakim tempie tak urosl
Katjusza bardzo duży! to już pewnie jak się wierci to już daje się we znaki
to moje dziecie w 1,5miesiaca to co Twoje w miesiac, tak mniej wieciej, bo jak bylam w PL to wazylo ok.500g, a teraz wazy ok.1300
nie ma miedzy nami duzej roznicy, niecale 2tygodnie, a jakNatalka przybierala? i ile miala przy urodzeniu?
a widzisz, mi lekarz mowil ze ok.3kg dziecko a jak moja sie urodzila to 2540Natalka też przybierała ładnie w tym czasie a na koniec przestała ale pamiętam, że w 36 tygodniu ważyła już 3000g a urodziła się z wagą 2620 i dlatego mam wrażenie, że to ważenie to czysta przypadkowa ;-)