Trzeba kontrolować zęby, sama miałam iść w kwietniu, aby sprawdzić, ale jakoś tak nie poszłam byłam u dentysty na początku ciąży, poleczyłam, co trzeba było i dentysta sam zalecił przyjść tak w kwietniu na kontrolę-muszę się w końcu zmobilizować...
reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
k8libby jak po wizycie ;-)?
My juz po
Mały oczywiście się zasłaniał i buzi znowu nie widzieliśmy
Dostałam zlecenie na krzywą, morfologie, mocz, cytomegalie i toxo.
Mam przyjść z wynikami za 2 tygodnie i wtedy znowu podglądniemy małego, może uda się zrobić zdjęcie
Wszystko jest OK.
Mały oczywiście się zasłaniał i buzi znowu nie widzieliśmy
Dostałam zlecenie na krzywą, morfologie, mocz, cytomegalie i toxo.
Mam przyjść z wynikami za 2 tygodnie i wtedy znowu podglądniemy małego, może uda się zrobić zdjęcie
Wszystko jest OK.
marcia331
k8libby super że wszystko w porządku. A mały pokazał już to co najważniejsze czyli to co ma między nogami a buźkę to dopiero po porodzie Wam pokaże ;-)
Ja idę jutro na obciążenie glukoza! Już się boję, bo rano po fenku trochę kiepsko się czuję, a tu jeszcze to obciążenie. Mam nadzieję że dam radę tam wytrzymać. A wizytę u mojej gin mam za dwa tygodnie. Stwierdziła wczoraj że da mi dwa tygodnie odpocząć po szpitalu, żebym za często na fotelu nie lądowała :-) A za dwa tygodnie to już mi się zacznie 30 tydzień więc może zrobi mi to ostatnie "obowiązkowe" usg.
Ja idę jutro na obciążenie glukoza! Już się boję, bo rano po fenku trochę kiepsko się czuję, a tu jeszcze to obciążenie. Mam nadzieję że dam radę tam wytrzymać. A wizytę u mojej gin mam za dwa tygodnie. Stwierdziła wczoraj że da mi dwa tygodnie odpocząć po szpitalu, żebym za często na fotelu nie lądowała :-) A za dwa tygodnie to już mi się zacznie 30 tydzień więc może zrobi mi to ostatnie "obowiązkowe" usg.
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Ja też dziś mam za sobą wizytę u lekarza i wkońcu jakieś pozytywne wieści. Co prawda szyjka mi się znów skróciła ale tylko o 3 mm do 2,5 także obędzie się na razie bez ingerencji. Dzidziuś leży w poprzek i usiska wszystkie nadządy -brzurzek mam niziutko. Ale co najważniejsze z dzidzią wszystko wporządku rośnie i się rozwija, ma już około 1600 gram
U dentysty nie byłam i raczej nie pójde, ale jutro mam okuliste i zobaczymy jakie wskazanie do porodu, bo mam dość dużą wadę wzroku i zobaczymy jak się ma moja siatkóweczka.
U dentysty nie byłam i raczej nie pójde, ale jutro mam okuliste i zobaczymy jakie wskazanie do porodu, bo mam dość dużą wadę wzroku i zobaczymy jak się ma moja siatkóweczka.
Ostatnia edycja:
natasszzka87
k8libby, sunshine gratuluje udanych wizyt super, że dzieciaczki zdrowe;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja tez dzis po wizycie.Badanie krwi wyszlo bardzo dobrze ,nie bedzie komplikacji uff.Cukier itp w normie .Mala sie odwrócila glowka w dól Nie jest za duza,podobno bedzie jak Michalek (czyt 2890 kg i 48cm)
gratuluje udanych wizyt mamuski
gratuluje udanych wizyt mamuski
M
milionka
Gość
Ja też dziś mam za sobą wizytę u lekarza i wkońcu jakieś pozytywne wieści. Co prawda szyjka mi się znów skróciła ale tylko o 3 mm do 2,5 także obędzie się na razie bez ingerencji. Dzidziuś leży w poprzek i usiska wszystkie nadządy -brzurzek mam niziutko. Ale co najważniejsze z dzidzią wszystko wporządku rośnie i się rozwija, ma już około 1600 gram
1600g ?!? mój w 25tc ważył 831g i t podobno było duzo
reklama
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Właśnie mi się tak wydaje, że chyba Pani doktor się coś pomyliła albo ja coś pokręciłam - bo jak mierzyła dzidzie to mówiła że wymiary normalne i z wielkości nie wynika w cześniejszy poród - poczytałam troche i własnie teraz się tak zastanawiam bo też mi się to nie wydaje prawdą tymbardziej, że brzuch nie jest bardzo duży