Mart81
Fanka BB :)
Moja przyjaciółka też jest w ciąży, w 30tc, i ma ciągle od początku ciąży infekcje i też musi ona i partner używać żeli, maści itd. Ja pod tym względem jak koń, zero problemów, nawet żelu nie zawsze używam tylko zwykłego mydła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale o ile się nie myle lactacyd nie leczy infekcji...
gin chyba tak czy siak sam wyhaczy infekcje podczas badania na fotelu. ale no nie wiem, nie byłabym przekonana że jeśli Twój mąż sie czymś zaraził - bo chyba nie musiał, to lactacyd mu to wyleczył on chyba zmniejsza objawy jedynie. spytaj sie lepiej lekarza, czy mąż też nie musi brać antybiotyku czy czegoś tam.
Sempe gratuluję synusia
Nataszka trzymaj się dzielnie i zaciska nogi. Na pewno będzie dobrze! Trzymam &&
Sempe jak to nie miałaś ani razu badania na obciążenie glukozą? bo nie bardzo zrozumiałam. Jak to możliwe?