reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Ja tez sie zdziwilam ze juz taki grubiutki moj Synek jest, ale z pomiarow usg sama widzialam, dokladnie 688g. Duży bedzie to w sumie lepiej niz gdyby mial miec niedowage sama ginka mowila ze ma duza wage jak na swoj ,,wiek'';D
Ja też już po połówkowym. Wszystko jest OK. Waga ok 500 gram. No i będzie na 100% dziewczynka
Jeszcze nie mamy imienia dla dziewuszki - może Agatka a może Dorotka... ale to w innym wątku.
Najważniejsze że wszystko ok
Tylko położenie jak na razie miednicowe...
Jeszcze nie mamy imienia dla dziewuszki - może Agatka a może Dorotka... ale to w innym wątku.
Najważniejsze że wszystko ok
Tylko położenie jak na razie miednicowe...
Ewa u nas Laura ma dziurkę w mięśniu, kardiolog tłumaczył mi to tak, w mięśniu razem ze wzrostem dziecka dziurka się zmniejsza, a w strukturze błoniastej razem ze wzrostem się zwiększa, dlatego u nas praktycznie sama się zamknęła, na badaniu usg w ciąży miałam, że serduszko zdrowe
ja mam dzisiaj wizytę u mojej gin. na 18:40, nie wiem czemu zdenerwowana jestem, czuję się dobrze, Mała pięknie mi rękę rano skopała, ale jakiś niepokój jest, połówkowe mam w poradni prenatalnej w czwartek, właśnie lekarz będzie sprawdzać serduszko, chociaż powiedział mi, że właśnie serce nie jest wadą powtarzalną, że jak było u jednego dziecka, to na bank będzie u drugiego, ale sprawdzić trzeba
zylcia super że z córą wszystko ok !
ja mam dzisiaj wizytę u mojej gin. na 18:40, nie wiem czemu zdenerwowana jestem, czuję się dobrze, Mała pięknie mi rękę rano skopała, ale jakiś niepokój jest, połówkowe mam w poradni prenatalnej w czwartek, właśnie lekarz będzie sprawdzać serduszko, chociaż powiedział mi, że właśnie serce nie jest wadą powtarzalną, że jak było u jednego dziecka, to na bank będzie u drugiego, ale sprawdzić trzeba
zylcia super że z córą wszystko ok !
MieMie
Fanka BB :)
zylcia, serdecznie gratuluję wspaniałej wizyty i dobrych wieści :-)
Irisson powodzenia na dzisiejszej wizycie. Ja też mam dość późno, bo na 18 i też, nie wiedzieć czemu, czuję zdenerwowanie. Już w ubikacji byłam, a to pierwsza oznaka, że podświadomie gdzieś się denerwuję. Może dlatego, że to jednak badanie rozwoju dziecka i chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Trzymajcie więc proszę kciuki, mam nadzieję, że wrócę z pomyślnymi wieściami
Irisson powodzenia na dzisiejszej wizycie. Ja też mam dość późno, bo na 18 i też, nie wiedzieć czemu, czuję zdenerwowanie. Już w ubikacji byłam, a to pierwsza oznaka, że podświadomie gdzieś się denerwuję. Może dlatego, że to jednak badanie rozwoju dziecka i chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Trzymajcie więc proszę kciuki, mam nadzieję, że wrócę z pomyślnymi wieściami
reklama
Dziewczyny w piatek badania:
-morfologia
-analiza moczu
-toksoplazmoza igg igm
-awidnosc toskoplazmozy
-obciazenie glukoza
Wiec tam trzymajcie kciukasy zeby bylo wszystko i zebym mogla szybko odstawic antybiotyk;-)
W poniedzialek wizyta i usg u gina,podejrzymy maluszka hehe
-morfologia
-analiza moczu
-toksoplazmoza igg igm
-awidnosc toskoplazmozy
-obciazenie glukoza
Wiec tam trzymajcie kciukasy zeby bylo wszystko i zebym mogla szybko odstawic antybiotyk;-)
W poniedzialek wizyta i usg u gina,podejrzymy maluszka hehe