Alicjaaa85
Fanka BB :)
a ja zapomniałam Wam napisać. 1 lipca byłam na wizycie a potem wyjechaliśmy i tak jakoś wyszło. Jak czytam wasze posty i to jakie duże już wasze bobaski to zaczęłam się trochę martwić. USG miałam robione w 27 tyg i 1 dniu i Agatka ważyła 900 gr. Zapytałam czy to prawidłowa waga i lekarz powiedział, że jak najbardziej, a tu widzę wszędzie większe dzidzie są ;/ pozostaje mi wierzyć, że rzeczywiście jest okej.
Następne usg 23 lipca w 31 tyg ciąży - zobaczymy co wyjdzie.
No i dowiedziałam się też, że całkiem poważnie "grozi" mi cesarka bo łożysko nadal bardzo nisko i ani drgnie. Boję się jak cholera. Może to absurdalne, ale najbardziej tego, że mnie sparaliżują przy znieczuleniu ;//// Jakieś takie obawy mam chore;/ Mamy, które miały cesarkę proszę napiszcie czy to boli? to wkłucie w plecy??
Następne usg 23 lipca w 31 tyg ciąży - zobaczymy co wyjdzie.
No i dowiedziałam się też, że całkiem poważnie "grozi" mi cesarka bo łożysko nadal bardzo nisko i ani drgnie. Boję się jak cholera. Może to absurdalne, ale najbardziej tego, że mnie sparaliżują przy znieczuleniu ;//// Jakieś takie obawy mam chore;/ Mamy, które miały cesarkę proszę napiszcie czy to boli? to wkłucie w plecy??