reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ritta, Amalie, gratulacje :-D ja mam wizytę w środę więc też już niedługo :-) usg III trymestru już za mną i wtedy mały miał nieco ponad kilogram. Jestem ciekawa ile waży teraz :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, Uspokoiłyście mnie. Po prosu będzie drobniutki ;)
Córka urodzona w terminie miała 3200 więc też nie za wielka ale nadrobiła bo była pulchniutkim bobasem :-D Po prostu ja nie rodzę dużych dzieci i tyle.

Super dziewczyny, że wszystko ok! Aż miło się czyta :)

Ja dzisiaj też po wizycie - maleństwo nie chciało współpracować ani przez sekundę ;P nie chciało potwierdzić kim jest, nie chciało dać się zmierzyć :p więc nawet nie wiem ile waży xD
Na szczęście szaliczek już się znudził lub też zrobiło się już za ciepło i pępowina odwinięta :D zechciało też się obrócić - w końcu :p wszystko mieści się w normach, tylko że z usg wychodzi że 29 tydzień i któryś tam dzień...czyli pewnie przed wrześniem się nie wyrobię ;P

Choco gratulacje dużej zdrowej córeczki

EM Ka super ze wszystkie parametry Malucha w normie

Wesolutka niech Oleńka dalej rośnie zdrowo

Ritta może kruszynka jeszcze podrosnie :) te pomiary to takie szacunkowe. Ważne ze zdrowo sue rozwija.

Animka ruchliwe Dziecię, zauważyło ze są upały i apaszka sie juz nie przyda :)

Amallie gratulacje udanej wizyty

reklama
Do góry