reklama
animka90
Fanka BB :)
Super dziewczyny, że wszystko ok! Aż miło się czyta
Ja dzisiaj też po wizycie - maleństwo nie chciało współpracować ani przez sekundę ;P nie chciało potwierdzić kim jest, nie chciało dać się zmierzyć więc nawet nie wiem ile waży xD
Na szczęście szaliczek już się znudził lub też zrobiło się już za ciepło i pępowina odwinięta zechciało też się obrócić - w końcu wszystko mieści się w normach, tylko że z usg wychodzi że 29 tydzień i któryś tam dzień...czyli pewnie przed wrześniem się nie wyrobię ;P
Ja dzisiaj też po wizycie - maleństwo nie chciało współpracować ani przez sekundę ;P nie chciało potwierdzić kim jest, nie chciało dać się zmierzyć więc nawet nie wiem ile waży xD
Na szczęście szaliczek już się znudził lub też zrobiło się już za ciepło i pępowina odwinięta zechciało też się obrócić - w końcu wszystko mieści się w normach, tylko że z usg wychodzi że 29 tydzień i któryś tam dzień...czyli pewnie przed wrześniem się nie wyrobię ;P
chocolatequa
Animka najważniejsze że Maleństwo zdrowe a reszta nieważna
Bigbi
Choco gratulacje dużej zdrowej córeczki
EM Ka super ze wszystkie parametry Malucha w normie
Wesolutka niech Oleńka dalej rośnie zdrowo
Ritta może kruszynka jeszcze podrosnie te pomiary to takie szacunkowe. Ważne ze zdrowo sue rozwija.
Animka ruchliwe Dziecię, zauważyło ze są upały i apaszka sie juz nie przyda
Amallie gratulacje udanej wizyty
EM Ka super ze wszystkie parametry Malucha w normie
Wesolutka niech Oleńka dalej rośnie zdrowo
Ritta może kruszynka jeszcze podrosnie te pomiary to takie szacunkowe. Ważne ze zdrowo sue rozwija.
Animka ruchliwe Dziecię, zauważyło ze są upały i apaszka sie juz nie przyda
Amallie gratulacje udanej wizyty
maddlena
Super, że z naszymi krasnalemi wszystko ok.
reklama