reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
Ciekawa jestem ile będzie ważyć po porodzie
EM Ka
Dziewczyny super wiadomości ! Choco a Twoja Lala mega duża )) wiec nie ma co sie stresowac swoja waga skoro Twoja mała tak pięknie rosnie
My tez po wizycie szybkiej bo szybkiej ale jednak tzn szyjka długa jak u żyrafy zamknięta, zgoda na ćwiczenia na szkole rodzenia wiec fajnie
Serduszko bije miarowo, sprawdził
Tylko wymiary Ac i wszystko ok mały dalej nietoperek i to najwazniejsze , wody i lozysko ok
My tez po wizycie szybkiej bo szybkiej ale jednak tzn szyjka długa jak u żyrafy zamknięta, zgoda na ćwiczenia na szkole rodzenia wiec fajnie
Serduszko bije miarowo, sprawdził
Tylko wymiary Ac i wszystko ok mały dalej nietoperek i to najwazniejsze , wody i lozysko ok
chocolatequa
Emka my również cieszymy się Wasza udana Wizytą
maddlena
Cieszę się, że z maluszkami wszystko dobrze.
2 kilo... to już taka wizja się tli, że to już coraz bliżej...
2 kilo... to już taka wizja się tli, że to już coraz bliżej...
W
wesolutka85
Gość
my dzis po usg 3 trymestru. Wszystko OK
Zuzia jest nadal dziewczynka ulozona glowkowo. Wazy 1900 g wszystkie wymiary w normie, termin porodu przesunal sie z 6.09 na 5.09. Zuzia jest duzo wieksza niz Ola, bo Ola w tym czasie wazyla 1500 g Ale lekarz powiedzial ze w 8 miesiacu dzieci rosna bardzo indywidualnie, natomiast od 9 m-ca ok. 250 g tygodniowo. Takze przypuszczam ze Zuzia bedzie wazyla do porodu ok. 3500
Wydaje mi sie ze ma moje usta
Zuzia jest nadal dziewczynka ulozona glowkowo. Wazy 1900 g wszystkie wymiary w normie, termin porodu przesunal sie z 6.09 na 5.09. Zuzia jest duzo wieksza niz Ola, bo Ola w tym czasie wazyla 1500 g Ale lekarz powiedzial ze w 8 miesiacu dzieci rosna bardzo indywidualnie, natomiast od 9 m-ca ok. 250 g tygodniowo. Takze przypuszczam ze Zuzia bedzie wazyla do porodu ok. 3500
Wydaje mi sie ze ma moje usta
reklama