reklama
animka90
Fanka BB :)
nexiss gratuluję udanej wizyty
Koko88
Hania, gratuluję, dziewczynki pięknie rosną :-) i niech tak będzie do 37 tygodnia :-)
Maddlena, super wieści, ważne, że maluch zdrowy i nie przejmuj się zakazami... my zakazu nie mamy a i tak seksik raz na 3-4 tygodnie
Nexiss, cieszę się razem z Tobą :-) i że mała zaczęła dawać znaki o sobie :-)
Maddlena, super wieści, ważne, że maluch zdrowy i nie przejmuj się zakazami... my zakazu nie mamy a i tak seksik raz na 3-4 tygodnie
Nexiss, cieszę się razem z Tobą :-) i że mała zaczęła dawać znaki o sobie :-)
EM Ka
Hania to musimy sie wspierac Nexis dobrze ze wszystko z mała dobrze
Alicjaaa85
Hej, trzymajcie za mnie kciuki, właśnie wróciłam z wizyty i muszę się zgłosić do szpitala brzuch mnie bolał w nocy i w dzień i postanowiłam sprawdzić co jest grane. Na wizycie dowiedziałam się, że córka na 100% jest - tyle z dobrych wiadomości, a profilaktycznie trzeba mnie prześwietlić badaniami żeby wykluczyć zakażenia, zatrucia i inne dziadostwa.
niby to mają być trzy dni, ale i tak się boję... szczególnie, że mdleję przy pobieraniu krwi, no i oby było wszystko dobrze.
Moi rodzice już są w drodze (120 km mają do pokonania) po moją córkę i zabierają ją do Zielonej Góry a ja od jutra zwiedzam kościański szpital...;/
niby to mają być trzy dni, ale i tak się boję... szczególnie, że mdleję przy pobieraniu krwi, no i oby było wszystko dobrze.
Moi rodzice już są w drodze (120 km mają do pokonania) po moją córkę i zabierają ją do Zielonej Góry a ja od jutra zwiedzam kościański szpital...;/
reklama