reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Alicja na pewno bedzie dobrze ;*
Doda jeszcze raz gratki parki ! ;) ja zawsze chciałam Nikosia i Donatke ;) Donatka nie przejdzie przy moim P juz dawno mi zapowiedział ;)
U nas nic sie nie zmieni z gwizdeczkiem;) potwierdzony z dna zreszta na fotkach tez wyraźny ;)

Emka no właśnie po wszystkich stresach i wylanych łzach.. teraz przynajmniej mamy pewność kto mieszka w brzuszku :) i co się już nie zmieni :)

Możecie mnie tu zakrzyczeć, ale mnie irytuje taka dzika radość z powodu płci dziecka.
Ania// i E MKa dobrze wiedzą, jak to jest drżeć o zdrowie nienarodzonego dziecka i prawdziwym powodem do skakania z radości powinien być fakt, że dzidzieś jest zdrowy, a nie czy ma siusiaka, czy cipulkę.... Takie moje zdanie...
Pomimo wszystko gratuluję.

Maddlenka, ale każdy ma prawo cieszyć się z syna czy tam córki.
Ja też zaraz płeć chciałam wiedzieć :)

A wiadomo, że najważniejsze czy dziecko jest zdrowe. To się rozumnie samo przez się. Ale mamy prawo szaleć na wieść o córce i np.histeryzować na wieść o synku tak to już jest ;))

reklama
Maddlen to jest wręcz oczywiste.. zdrowie dziecka jest najważniejsze.. ale jeżeli mogę cieszyć się ciążą już tak na 100% (wiem zawsze może się coś stać) ale wszystkiego nie da się przewidzieć.. A w dodatku że to chłopczyk o ktorym zawsze marzyłam .. zawsze chcieliśmy parkę i udało się .. i mam zamiar cieszyć się tym jak najbardziej żeby nadrobić te przepłakane i nerwowe tygodnie.. i żeby dać dziecku dużo radości w brzuszku tak jak i biegającej Natusi :)

Do góry