reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
a_nka gratuluję :)
Rajo
- a nie chcesz iść na zwolnienie?

Jestem na zwolnieniu z pracy od marca, ale wstawać muszę na uczelnię bo jeszcze studiuję (lekarz trochę niezadowolony był tym, bo on bardzo przykłada się do kobiet w ciąży i ich zdrowia, a ja studiuję dziennie w Toruniu, a do niego dojeżdżam 130 km do Płocka bo tam będę rodzić i już od końca czerwca mieszkać na stałe). Ale na szczęście już końcówka roku jest, przede mną kilka egzaminów, które skończą mi się w połowie czerwca i będę mogła już leniuchować aż do rozwiązania :)

Rajo dokładnie tak, skupić się puki co na egzaminach, zaliczyć i zero poprawek co by we wrześniu tylko o dziecku myśleć :) a na tym drugim kursie co 10 spotkań to pewnie będą ćwiczenia tak jak mówisz bo taki jest chyba program kursu czy to płatny czy darmowy :)

a_nka super duże dziewczynki i dobrze że tak zdrowo się to układa wszystko :)

Hania, cieszę się, że jest wszystko w porządku, a jak będziesz brała żelazo od razy wypijaj po 2 jogurty, co byś się normalnie na toalecie bez stęków załatwiała :-D

A_nka super wiadomości. Zobaczysz, dotrwasz do tego 37 tyg. Trzymam mocno kciuki za to.

A u mojego Franusia wszystko w porządku, waży 780g. Szyjka długa (tak lekarz napisał) 35mm, zamknięta. Łożysko I stopnia, ale lekko nachodzi na ujście macicy. Powinno się jeszcze przesunąć do góry, ale gdyby nie to CC. Mam zakaz dźwigania, współżycia, dużo odpoczynku, oszczędny tryb życia, o mogą się zdarzyć krwawienia. Ale mam nadzieję, że nic takiego się nie wydarzy.

super ze om wszystko , duży już chłopak :) ,
widze z łożyskiem jak ja , mi sexu nie zakazywał:-D ..chodź i tak nie mam narazie z kim:-D
ale napewno sie nam podniosą , trzeba być dobrej myśli

reklama
Do góry