reklama
EM Ka
Fanka BB :)
bigbi gratlacje ))
ania bedzie dobrze
ania bedzie dobrze
N
nexiss
Gość
Ja już po pierwszym usg w szpitalu ;-) Byłam z M ale niestety miałam usg dopochwowe i M nie wpuścili :-(
Długo badał, mierzył oczywiście ja nic nie widziałam, na samym końcu obrócił mi monitor i pokazał główkę, resztę ciałka, rączki, nóżki, stopę widziałam i serduszko
Spytałam czy byłaby możliwość aby mi dali zdjęcie, to lekarz mówi ze to problem bo oni nie dają zdjęć
To ja ich na litość, że ojciec dziecka specjalnie brał wolne w pracy aby mógł zobaczyć małego a tu niestety nic nie zobaczył i mi wyjątkowo dali ale zaznaczył, żebym nikomu nie pokazywała...
Ciąża jest starsza o 2 dni niż wg OM.
Spytałam też czy z maluchem wszystko ok, to on do mnie że nie mogę pytać czy z małym wszystko ok bo dziecko jest jeszcze maleńskie (ma 7,16 cm) i nie można tego teraz stwierdzić
Głąb, ten sam lekarz który nic nie chciał mojej siostrze powiedzieć i się poryczała przez niego bo myślała, że coś nie tak z małą, a na prywatnym badaniu okazało się że jest wszystko w porządku.
Ale ja się czubkiem nie będę przejmować ;-)
Cieszę się, że udało mi się to zdjęcie zdobyć.
A to nasz maluszek, jest zdjęcie od plecków
Długo badał, mierzył oczywiście ja nic nie widziałam, na samym końcu obrócił mi monitor i pokazał główkę, resztę ciałka, rączki, nóżki, stopę widziałam i serduszko
Spytałam czy byłaby możliwość aby mi dali zdjęcie, to lekarz mówi ze to problem bo oni nie dają zdjęć
To ja ich na litość, że ojciec dziecka specjalnie brał wolne w pracy aby mógł zobaczyć małego a tu niestety nic nie zobaczył i mi wyjątkowo dali ale zaznaczył, żebym nikomu nie pokazywała...
Ciąża jest starsza o 2 dni niż wg OM.
Spytałam też czy z maluchem wszystko ok, to on do mnie że nie mogę pytać czy z małym wszystko ok bo dziecko jest jeszcze maleńskie (ma 7,16 cm) i nie można tego teraz stwierdzić
Głąb, ten sam lekarz który nic nie chciał mojej siostrze powiedzieć i się poryczała przez niego bo myślała, że coś nie tak z małą, a na prywatnym badaniu okazało się że jest wszystko w porządku.
Ale ja się czubkiem nie będę przejmować ;-)
Cieszę się, że udało mi się to zdjęcie zdobyć.
A to nasz maluszek, jest zdjęcie od plecków
Załączniki
Super, że z maluszkiem wszystko dobrze. Dziwne, że męża nie wpuścili. Bez sensu to w ogóle, bo jakby twój mąż nie widział co masz między nogami. Dla mnie to jakaś komedia i nie rozumiem czym to jest podyktowane.
No i, że nie chciał ci powiedzieć, czy wszystko dobrze bo za małe? Jakaś kpina! Zapewne takim podejściem chce zachęcić do prywatnej wizyty. To naprawde woła o pomste do nieba.
No i, że nie chciał ci powiedzieć, czy wszystko dobrze bo za małe? Jakaś kpina! Zapewne takim podejściem chce zachęcić do prywatnej wizyty. To naprawde woła o pomste do nieba.
N
nexiss
Gość
Sonia ja jak pisałam nie mam zamiaru się głąbem przejmować bo nie ma czym, wiedziałam że taki ciul z niego że nic mi nie powie, ale że zdjęcie dał to szok.
Nexiss fajnie ze widzialas malucha ale ja tez tego nie rozumiem, jak to za maly? Moj byl mniejszy na prenatalnych a wszystko mi mogli zbadac i powiedziec. No dziwak z tego lekarza i tyle. Pojdziesz jeszcze do jakiegos innego zeby zrobic porzadne badania? Bo NT w ogole Ci zmierzyl czy tego tez nie mogl??
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Hihi dobrze określilas gościa !
Swietnie ze wszystko wporządku z maleństwem !! A bardzo dobrze ze debilem sie nie przejmujesz !
Swietnie ze wszystko wporządku z maleństwem !! A bardzo dobrze ze debilem sie nie przejmujesz !