reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Gratki dziewczyny!

Ja również melduję że wszystko ok, mały machał mi rączką i stał na głowie ;)

Jedyne co nie podobało się mojej dr to że mam trochę za bardzo spięty brzuch... Mam brać 2 razy dziennie magnez oprócz witamin

reklama
Super kara, masz cyrkowca a ja z ADHD :-D Zstanawiam się jak wyląda spięty brzuch, bo ja mam wrażenie że jest twardy, ale nie wiem to raczej nie to samo. Nie rodziłam, to jak ktoś wie, to niech mnie oświeci :-)

Ja też się nie znam ale chyba chodzi o to że jest twardy właśnie...
Mój wykazywał asus na prenatalnych więc teraz dla odmiany coś innego ;)

WIN_20140311_171120.jpg
Jestem i ja :)
Maluch zdrowy - dostalam ladna fotke w koncu :)
obok smerfa pozytywka :)
ma 59 mm :) fikal mykal i ssal kciuka chyba :)
krwiaka nie ma ... troche zawiedziona jestem bo bylam ostatnia i chyba troszke po macoszemu mnie potraktowal - ale za tydzien prenatalne :) wiec dowiem sie wiecej :)

aaa i gratuluje udanych wizyt i kciuki za jutro ! :)

Załączniki

• WIN_20140311_171120.jpg
    WIN_20140311_171120.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje dobrych wiadomosci. Super, oby tak do konca.
Co do norm NT, to lekarka, ktora mi robila prenatalne mowila, ze wszystko zalezy od wielkosci dziecka, ze jesli ma wielkosc 45 mm, to 3 mm to duzo, ale jesli jest maluszek wiekszy i ma np 7-8 mm, to jest to w normie.
Wiec nie wiadomo kogo w koncu sluchac.

Ostatnia edycja:
Do góry