reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Ameliee, Kusiak, Dooda, Kara_13, Emka gratulacje szczęśliwych wiadomości!

U mnie też w porządku. Jestem po prenatalnych, wszystkie narządy są na swoim miejscu, na wyniki dokładne i wyliczenia muszę poczekać kilka dni, ale badanie mnie uspokoiło. NT jest niższe niż to, które mi pomierzyła gin na zwykłym usg tydzień temu i już nie jest na granicy normy (ciekawe jak to jest z tym NT, skoro w ciągu tygodnia spadło o 1mm). Maluch urósł o 1 cm w ciągu tygodnia. Tym razem leżał na boczku i patrzył na mamę:-) Pewnie spał, bo mało się tym razem ruszał.

To super Bigbi. 1 mm to mały pikuś, zależy jak kto mierzy i może być w jedną lub drugą stronę. Ważne, że nie są to róznice 5mm od normy.

Bigbi super wieści! Może ta różnica na jednak związek z Twoim przeziębieniem-czytałam ostatnio że może znacznie zaburzać wyniki NT

Dziękuję za gratulacje:happy2:

Kara
nie widziałam, że przeziębienie może mieć wpływ, dziś jestem zdrowa, a różnica była widoczna znaczna, więc dzięki za informację:happy2:

Joani dobrze, że to 1mm na minus, a nie na plus:happy2:

Bigbi mi lekarz też powiedziała że Nt może się zwiększyć przez przeziębienie matki a jak się wyzdrowieje to się zmniejsza :) czekamy dalej na wyniki i we wtorek do lekarza także zobaczymy czy się coś zmieniło :)

reklama
Do góry