reklama
maddlena
Fanka BB :)
nexiss, super wieści.
A dziecko za małe? co za bzdura. Prenatalne robią od wymiaru 45mm, a twój maluszek ma 70 parę, więc faktycznie jakiś idiota ten lekarz!
Ale z tego co pamiętam parę dni temu miałaś w szpitalu USG i tam mówili że wszystko ok, tak?
A dziecko za małe? co za bzdura. Prenatalne robią od wymiaru 45mm, a twój maluszek ma 70 parę, więc faktycznie jakiś idiota ten lekarz!
Ale z tego co pamiętam parę dni temu miałaś w szpitalu USG i tam mówili że wszystko ok, tak?
N
nexiss
Gość
Kusiak w niedziele inny lekarz mówił, że w piątek będą badać przezierność karkową więc napewno miałam ją badaną ale żadnego potwierdzenia mi nie dali, za tydzien mam wizytę więc wyniki odbiorę.
Pójdziemy z M prywatnie ale jeszcze niewiem kiedy, coby mógł w końcu zobaczyć na żywo malucha
Joani miałam ogólne badanie, mierzyli dziecko i badali NT, ale oczywiście mnie nic nie powiedział, duperk jeden, kij mu w oko, dowiem się i tak.
Maddlena tak miałam w niedziele usg to był normalny lekarz i mówił, że wszystko okej na pierwszy rzut oka. Dlatego opinią tego z dziś się nie przejmuję bo wiem, że to wariat.
Pójdziemy z M prywatnie ale jeszcze niewiem kiedy, coby mógł w końcu zobaczyć na żywo malucha
Joani miałam ogólne badanie, mierzyli dziecko i badali NT, ale oczywiście mnie nic nie powiedział, duperk jeden, kij mu w oko, dowiem się i tak.
Maddlena tak miałam w niedziele usg to był normalny lekarz i mówił, że wszystko okej na pierwszy rzut oka. Dlatego opinią tego z dziś się nie przejmuję bo wiem, że to wariat.
elleni
nexiss no faktycznie głąb z tego lekarza :/ jak można tak kobiecie w ciąży mówić …:/? Całe szczęście żadnych nieprawidłowości nie znalazł więc tylko cieszyć się ciążą cyrk z tymi ginami, że mężów nie wpuszczają :/ mój na każdej wizycie pakuje się do gabinetu czy to dopochwowe czy przez brzuch :]
innym dziewczynom też gratuluję udanych wizyt
a ja dzisiaj o 17.00 lecę na usg. Jestem taka podekscytowana ;P ciekawe czy maluszek pokaze co ma między nóżkami
innym dziewczynom też gratuluję udanych wizyt
a ja dzisiaj o 17.00 lecę na usg. Jestem taka podekscytowana ;P ciekawe czy maluszek pokaze co ma między nóżkami
N
nexiss
Gość
elleni to trzymam &&& aby lekarz Ci się przychylny trafił a malec pokazał co ma między nózkami
EM Ka
Trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty!
elleni
elleni to trzymam &&& aby lekarz Ci się przychylny trafił a malec pokazał co ma między nózkami
lekarz na ostatniej wizycie zapowiedział, że będzie szukał co tam między nogami jest więc mam nadzieję,że nie skapituluje oby tylko maluch współpracował :-)
N
nexiss
Gość
Na prywatnych wizytach widzę, że jest zdecydowanie lepiej Musimy z M niebawem się wybrać.
Siostra mi dziś gadała żeby przed usg zjeść cukierka tak z 15 minut przed żeby maluch się ruszał (ja zapomniałam), bo nasze dziecko to dziś nie chciało za bardzo, śpiulkał maluszek ;-)
Siostra mi dziś gadała żeby przed usg zjeść cukierka tak z 15 minut przed żeby maluch się ruszał (ja zapomniałam), bo nasze dziecko to dziś nie chciało za bardzo, śpiulkał maluszek ;-)
reklama
maltanka
nexiss cieszę się, że wszystko w porządku, a lekarz bez komentarza co za głąb, przecież po to robił usg żeby zobaczyć czy wszystko w porządku, ja bym go zapytała po takim tekście, czy w ogóle wie na co patrzy mi mój powiedział, że na każde usg mogę wołać męża tylko, że będzie mi robił dopochwowe i jak mi to nie przeszkadza to jemu to rybka
fajnie, że podejrzałaś maluszka
fajnie, że podejrzałaś maluszka