reklama
Dziewczyny jaką macie hemoglobinę ?
Moja spada, hematokryt też (troszkę poniżej normy).
Hemoglobina (norma 12-16)
25.01 - 13,2 g/dl
10.03 - 12,3 g/dl
Ja w badaniach na koniec stycznia miałam 12,3 hemoglobinę
N
nexiss
Gość
Amaliee sliczna dzidzia
Co do hemoglobiny to:
29.01.2014 -> 12,8
09.03.2014 -> 13,5
Rośnie ale to pewnie przez Prenatal jest w nim żelazo.
Co do hemoglobiny to:
29.01.2014 -> 12,8
09.03.2014 -> 13,5
Rośnie ale to pewnie przez Prenatal jest w nim żelazo.
Kara i co mówił lekarz ?
Mój w komentarzu w systemie zalecił żelazo 2x1 ale jutro mam wizytę więc pewnie się dowiem więcej.
Powiedziała, że jest ok.
Ja jestem wegetarianką i swego czasu miałam anemię dość poważną, ale to ciągle wynik w normie chyba
Nie robiłam jeszcze drugi raz badań więc pewnie się okaże dopiero na następnych w jakim kierunku to idzie. Może dziś dostanę skierowanie na wizycie...
Ja do tej pory miałam brać tylko kwas foliowy, dopiero od kilku dni biorę jakiś taki bardziej kompleksowy zestaw, w którym jest żelazo (tak mi zaleciła lekarka), więc może to będzie miało jakiś wpływ.
Ej, czy to 8.1 cm to jego długość? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć, a lekarka mi nic nie mowila :/
Przy skończonym 11 tygodniu, długość malucha 8cm to chyba niemożliwe.
Śliczne maleństwo i super zdjęcie.
Ostatnia edycja:
amellie śliczny dzidziuś 8 cm to chyba za dużo.. wielkość dziecka jest zapisana po skrotem CRL może poszukaj jeszcze
Ritta ja miałam hemoglobine przy najniższej normie tam było prawie 12 i lekarka powiedziała że jeszcze nie ma czym się przejmować
KAra dzięki za miłe słówko czekam na wynik z krwi i wtedy zobaczymy.. mógł by ktoś przyspieszyć czas do piątku.. bo mowili że może już będą.. a na następny wtorek idziemy prywatnie więc też zobaczymy co i jak
Ritta ja miałam hemoglobine przy najniższej normie tam było prawie 12 i lekarka powiedziała że jeszcze nie ma czym się przejmować
KAra dzięki za miłe słówko czekam na wynik z krwi i wtedy zobaczymy.. mógł by ktoś przyspieszyć czas do piątku.. bo mowili że może już będą.. a na następny wtorek idziemy prywatnie więc też zobaczymy co i jak
reklama
Zobacz załącznik 614539A to moj maluch dostalam 4 zdjecia ale to chyba jest najladniejsze