reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

candy też troszkę mnie zdziwił :-)
Ja się bałam, że maluchy będą za małe na pomiary, a on mi z płcią wyskoczył. Zobaczymy czy się sprawdzi ;-)

reklama
Kara, a_nka gratuluję dobrych wieści
Fajnie, że mówią już jaka płeć, ciekawe na ile im się sprawdzi.
A_nka zdjęcie cudowne.

Jak się cieszę, że u Was wszystko ok i dzieciątka takie duże :tak::tak::tak:. My mamy jutro wizytę więc czekamy z niecierpliwością. Jakoś martwię się o wszystko :-(

To i ja się melduję :)
Maluszek zdrowy, serducho bije ok 170/min, NT w normie, kość nosowa widoczna :) poza tym żołądek, obie półkule mózgu, pęcherz prawidłowe :) a my raz jesteśmy do przodu, raz do tyłu i wg dzisiejszego badania ciąża młodsza o 2 dni a dzidziuś ma 46 mm. Już się bałam, że nic nie będzie widać ale się udało :) a płci nie poznaliśmy bo za wcześnie dla nas, ale może wkrótce :-)
Hania, Kara, gratuluję zdrowych maluszków i poznania płci! :-D

reklama
Super wieści Koko :) dzieci czasem rosną szybciej, czasem wolniej, ważne, że przyrost jest :-)

Do góry