reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Pewnie tak, jak te 3 mi szybko zleciały, ale wiedza o tym, że to usg to jednak będzie wrażenie że to wieczność :)

Dziewczyny gratulacje! Super, że same dobre wieści ! Jestem pod wrażeniem, że tak szybko płeć poznajecie ! Może i ja poznam pod koniec 13 tyg na prenatalnych :) Bo moja mama już by chciała z ubrankami szaleć, a nie może dopóki nie wie jaka płeć :) hehe choć wiadomo, że każda z nas najlepiej wie, jak ważne jest zdrówko dzidzi i to jest najważniejsze !

ja już po wizycie,
dostałam skierowania na badania
na usg prenatalne za 2 tyg.
a za 3 wizyta bo lekarz chce kontrolowac częsciej moją szyjkę,uważa że jest krótka i za miękka
oczywiście duphaston dostałam,
zwolnienie chciała dać,
mam sie oszczędzać
zero sexu (jak ja dam rade)

no i kontrolowac mam ciśnienie bo juz jest dość wysokie
a ze ja miałam w obu ciążach problem z ciśnieniem (i nei tylko) to konieczna kontrola

a brzuch jak bolał tak boli
i dziwne bo sa to bóle na wysokosci pępka,co nie powinno boleć bo przecież macica jeszcze nie jest na tej wysokości,
musze sie zapisac na usg,jutro zadzwonie do przychodni​

reklama
no dzidzia zdrowa :) 6,5 cm

i na 90% dziewczynka
I ma bardzo długie nozki :) na jak 14 tydz mowila

Załączniki

• DSC_6679.jpg
    DSC_6679.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_6680.jpg
    DSC_6680.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50