reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

joani ah te nasze malenstwa czasami nas strasza ale na szczescie jest wszystko dobrze Gratuluje Ci !! Super :)

reklama
Dzięki kobietki, kamień z serca. Bo między 8 tyg, a 11 wszystko mogło się zdarzyć. A tak już się cieszymy :-)

Joani maluszkowi za jasno i się schował na sen, super wieści, że w porządku i dzidzia rośnie :-)

joani gratulacje, wspaniałe wiadomości !nie lubi szkrabek, jak mu się przeszkadza jakimiś przyziemnymi rzeczami jak usg :-D, a że mama się martwi, ot co :-p

Nie wyobrażacie sobie, co dzisiaj przeżyłam. Lekarz włożył przyrząd dowcipny i mieli, mieli, sama głowę podniosłam i patrzę na monitor a tam ciemna plama i nic więcej.. cisza mnie dobijała a lekarz kręcił i kręcił i w końcu pokazała się główka a potem reszta. Skubany schował się tak, że nie można było go zobaczyć. Siedział sobie bokiem i lekarz zaczął troche kręcić, to się ruszył i fikał nogami i rączkami. Obudziliśmy maleństwo :-) Z tych nerwów nie słyszałąm co lekarz mówi.
Mąż niby słyszał, że ma prawie 4 cm. Nawet o fotkę nie poprosiłam. Serducho bije i termin pokazuje na 12.09. Wg suwaczka ciąża młodsza o 2 dni.
No to tyle z mojej wizyty.
Mały zabawił się z nami w chowanego, skubaniec, a matka cała w strachu :-D
Nawet nie chce sobie wyobrazac co czulas zanim go znalezliscie!!! Ale najwazniejsze ze sie pokazal i wszystko dobrze :))))) Gratuluję!!!

U nas tez wszystko w najlepszym porzadku - nadal mamy sie oszczedzac nie przytulac itd, ale po krwiaczku sa tylko pozostalosci :)
Maluch wciaz mlodszy o tydzien - ale owu mialam pozno - ma 24 mm i ladnie nam plywal bo robil juz mi usg przez brzuch a ja z tej radosci ze wszystko jest ok zapomnialam poprosic o fotke - zreszta P tez, a prosilam zeby mi przypomnial :)
ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze :) mam w koncu upragniona ksiazeczke ciazy ,skierowanie na badania prenantalne i inne :)

szczesliwa moge isc sie spakowac i spac :)
Dzieki kochane za kciukasy :*

reklama
No Emka, mamy tydzień dobrych wiadomości, nie mogło być inaczej. Ja też dostałam skierowanie na prenatalne ale nie wiem czy sie za nie płaci czy nie...

Do góry