reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Joani, Wesolutka gratuluję wizyty udanej.
Wesolutka masz rację bez spiny sama mała zdecyduje i pewnie będzie to szybciej niż myślisz.
Joani czyli tak do końca nie wiesz czy SN czy CC tak? to musi troszkę stresować, ale dasz rade najważniejsze że synek już będzie z wami :)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :)
Tyle z Was już niedługo będzie po cesarkach, że niby dzieciaczki miały być wrześniowe, a sierpniowe wyjdą :)

Ja dziś też po KTG i po wizycie, teraz chodzę już co tydzień i mam co drugą wizytę płatną. Stawia mi się brzuszek codziennie po kilkanaście razy nawet, ale lekarz powiedział, że to takie skurcze, które nic nie wnoszą, to nie są jeszcze te przepowiadające, bo mimo, że ja je czuję, to na KTG one nie wychodzą, nie powodują skracania szyjki ani nic. Więc tak- GBS u mnie ujemny, wszystkie badania w porządku, szyjka długa, ilość wód prawidłowa. Przy mierzeniu główki lekarz coś pod nosem powiedział, że 34, więc tak sobie myślę, że może obwód główki ma 34cm, jak myślicie? Jedyny zarzut jaki usłyszałam na wizycie to taki, że trochę za dużo przybrałam od poprzedniej wizyty, bo przez tydzień 1,5 kg... No ale wczoraj się trochę najadłam niezdrowych rzeczy w dużej ilości, siedząc przed telewizorem więc muszę się ogarnąć :D hehe A moje maleństwo tak podgania że już o 2 dni wyprzedziła termin OM, a kiedyś była ponad tydzień młodsza od OM.

reklama
Do góry