reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Choco no właśnie jeśli masz u nich swoją kartę to teoretycznie powinny być w niej te wyniki badań. Ja jak chodziłam na początku na nfz do przychodzi w sztpitalu to tam po zrobieniu badań mógł je odebrać tylko personel tej przychodzi i ta wizycie się omawiało. Więc najlepiej jak najpierw zadzwonisz i się dowiesz czy u Ciebie też posiadają wyniki w karcie.

reklama
Bylam dzis na wizycie... wszystko szczelnie pozamykane, szyjka prawie 4 cm. Nic nie wskazuje na porod a najblizszym czasie :-(Sasanka ma sie dobrze, co najwazniejsze. Jak sie nic nie zacznie dziac to 1.09 mam wizyte na ktorej dostane skierowanie na wywolywanie... :szok:

Bylam dzis na wizycie... wszystko szczelnie pozamykane, szyjka prawie 4 cm. Nic nie wskazuje na porod a najblizszym czasie :-(Sasanka ma sie dobrze, co najwazniejsze. Jak sie nic nie zacznie dziac to 1.09 mam wizyte na ktorej dostane skierowanie na wywolywanie... :szok:

uuuu 4 cm to mega długa, a ja sie marwie że moja 2,5cm jest za długa (na 36tydz)i że urodzę po terminie...

reklama
powiedziala mi dzis lekarka ze w drugiej ciazy nie czeka sie do 42 tygodnia, bo moga byc problemy (niedotlenienie, zielone wody, zle lozysko itp) a Sasanka jest raczej duza (nie mialam dzis usg tylko recznie ja podotykala) wiec nie ma sensu czekac. 1 wrzesnia mam u swojego gina wizyte, zobaczymy co on powie. Chociaz wolalabym juz na ta wizytye nie isc ;))
a w miedzyczasie mam ktg w szpitalu to dopytam :)

kara, tak termin mam na 6 wrzesnia... :/

Do góry