reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Bubbles super że na wizycie wszystko dobrze z tobą i małym. A ta lekarka w szpitalu co będziesz rodziła pracuje? Dlaczego teoretycznie już 4 września tak wcześnie?

Ann_ nie moja ginka nie pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić, a 4.09 skończę(w sumie skończymy, bo Ty idziesz tak samo jak ja:-)) 37 tydzień, więc teoretycznie wejdziemy w ten bezpieczny okres, że ciąża donoszona:)

a no to taki tok myślenia rozumiem bo pomyślałam że już coś się dzieje u Ciebie że tak wcześnie ;) ale ja powiedziałam to samo aby do tego początku września a później niech się dzieje co chce, ale jakoś nie czuję by mojemu się śpieszyło puki co ;-)

Bubbles super, że wszystko ok. Szkoda tej zmiany lekarza ale skoro ta nowa też jest dobra to nie ma się czym martwić. Tak czytam o tych Waszych terminach cc i już się nie mogę doczekać czy we wtorek ustalimy też datę mojej. Chociaż nie chcę mieć cc dużo przed terminem.

EM ka moja ginka i tak nie miała być przy porodzie:no: Ale po prostu się do niej przyzwyczaiłam a u tej kobietki jeszcze nie byłam i nie wiem czego się spodziewać, ale dam radę:))

Dzięki dziewczyny:*

A ja na początku ciąży jak dostałam od swojego ginekologa skierowanie na płatne badania to poszłam na nfz i dostałam na darmowe, no i wyniki tych badań polozna wpisała mi do karty a ja przepisałam mojemu lekarzowi, a do tej na nfz już nie poszłam. I tak teraz myślę czy jak pójdę tam do przychodni na nfz to dadzą mi orginaly tych badań do skserowania lub skseruja mi bez problemu?? Konkretnie chodzi o toksoplazmoze i cytomegalie.

reklama
Choco ciekawe czy je maja najpierw
Bym zadzwoniła z jakiego labo korzystają o chyba przez labo załatwiałabym bardziej bo NFZ nie bedzie chyba trzymał chyba ze w kartotece ...?

Do góry