reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Bubbles super że na wizycie wszystko dobrze z tobą i małym. A ta lekarka w szpitalu co będziesz rodziła pracuje? Dlaczego teoretycznie już 4 września tak wcześnie?

Ann_ nie moja ginka nie pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić, a 4.09 skończę(w sumie skończymy, bo Ty idziesz tak samo jak ja:-)) 37 tydzień, więc teoretycznie wejdziemy w ten bezpieczny okres, że ciąża donoszona:)

a no to taki tok myślenia rozumiem bo pomyślałam że już coś się dzieje u Ciebie że tak wcześnie ;) ale ja powiedziałam to samo aby do tego początku września a później niech się dzieje co chce, ale jakoś nie czuję by mojemu się śpieszyło puki co ;-)

Bubbles super, że wszystko ok. Szkoda tej zmiany lekarza ale skoro ta nowa też jest dobra to nie ma się czym martwić. Tak czytam o tych Waszych terminach cc i już się nie mogę doczekać czy we wtorek ustalimy też datę mojej. Chociaż nie chcę mieć cc dużo przed terminem.

EM ka moja ginka i tak nie miała być przy porodzie:no: Ale po prostu się do niej przyzwyczaiłam a u tej kobietki jeszcze nie byłam i nie wiem czego się spodziewać, ale dam radę:))

Dzięki dziewczyny:*

A ja na początku ciąży jak dostałam od swojego ginekologa skierowanie na płatne badania to poszłam na nfz i dostałam na darmowe, no i wyniki tych badań polozna wpisała mi do karty a ja przepisałam mojemu lekarzowi, a do tej na nfz już nie poszłam. I tak teraz myślę czy jak pójdę tam do przychodni na nfz to dadzą mi orginaly tych badań do skserowania lub skseruja mi bez problemu?? Konkretnie chodzi o toksoplazmoze i cytomegalie.

reklama
Choco ciekawe czy je maja najpierw
Bym zadzwoniła z jakiego labo korzystają o chyba przez labo załatwiałabym bardziej bo NFZ nie bedzie chyba trzymał chyba ze w kartotece ...?

Do góry