reklama
M
Mar1
Gość
Gratuluję udanych wizyt
Uważajcie, wypoczywajcie, bo z szyjką nie ma żartów! Z ciekawością - co to znaczy, że szyjka zmieniła kształt?
Uważajcie, wypoczywajcie, bo z szyjką nie ma żartów! Z ciekawością - co to znaczy, że szyjka zmieniła kształt?
Shiran - dobrze, że wszystko dobrze :-) i super z wagą! Mamusia zdrowa to i Córeczka szczęśliwa na pewno :-) ja od kilku dni zrezygnowałam zupełnie ze słodyczy i jakoś tak zmieniłam mój jadłospis na zdrowszy bo jakoś waga zaczęła mi iść w górę :-( więc liczę, że i u mnie będzie choć trochę mniej ;-)
Dooda - cieszę się, że jest ok :-) ale odpoczywajcie i uważajcie na siebie :*
Kara - uważajcie na siebie i duużo odpoczynku i spokoju życzę :-)
Dooda - cieszę się, że jest ok :-) ale odpoczywajcie i uważajcie na siebie :*
Kara - uważajcie na siebie i duużo odpoczynku i spokoju życzę :-)
W
wesolutka85
Gość
kara, dooda, gratuluje udanych wizyt. Juz nieduzo Dziewczyny nam zostalo. Damy rade!
Dzięki
Marciatko moja dr tłumaczyła mi że normalne jest zakrzywiona ale pod koniec ciąży w ramach przygotowań do porodu się prostuje (jeszcze zanim zacznie się skracać). Postaram się trochę zwolnić tempo ale dopóki chodzę do pracy to nie takie proste... Ale jeszcze tylko 3 tygodnie
Marciatko moja dr tłumaczyła mi że normalne jest zakrzywiona ale pod koniec ciąży w ramach przygotowań do porodu się prostuje (jeszcze zanim zacznie się skracać). Postaram się trochę zwolnić tempo ale dopóki chodzę do pracy to nie takie proste... Ale jeszcze tylko 3 tygodnie
Dzięki
reklama
elleni
Fanka BB :)
Ja również po wizycie Ada jest dalej Adą i waży 1800g kolejna wizyta za 3 tyg i będziemy termin cc ustalać
Te baby to są uparte !! jak można przez całą ciążę zasłaniać się i nie dać sobie zrobić zdjęcia ??? cały czas mala siedzi buźką w ścianie macicy i nic,a nic nie da się podejrzeć i ładnego zdjęcia zrobić Tak jak z synkiem miałam masę zdjęć bo na każdej wizycie było buziaka widać, tak Ady nie mam żadnego
Te baby to są uparte !! jak można przez całą ciążę zasłaniać się i nie dać sobie zrobić zdjęcia ??? cały czas mala siedzi buźką w ścianie macicy i nic,a nic nie da się podejrzeć i ładnego zdjęcia zrobić Tak jak z synkiem miałam masę zdjęć bo na każdej wizycie było buziaka widać, tak Ady nie mam żadnego