reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Choco to nie jem słodyczy, jem tylko pieczywo ciemne niekarmelizowane, 5-6 posiłków dziennie mniejszych,więcej warzyw, mniej owoców (jabłka, nektarynki czasem), gotowanie, pieczenie, bez smażenia :) i będzie waga ładna :)

Ja juz po wizycie, dzisiaj expresowo, badanie na samolocie, wszystko prawie ok, tylko troszkę szyjka się skróciła, mam się oszczędzać, usg na nastepnej wizycie! Dzieciatko mam juz bardzo nisko :(

Dziewczyny w HM są mega wyprzedaże, cudowne body/pajace/sukieneczki/spodeneczki. Ja małe zakupy zrobiłam :)

Gratulacje dziewczyny!

Ja również o wizycie. Generalnie wizyta ekspresowa,, samolot, potem szybkie usg. To dziwne uczucie które miałam ostatnio to była zmiana kształtu szyjki. W związku z tym mam zwiększyć dawkę magnezu. Długość szyjki ok więc na razie nie ma się czym martwić.

Pani dr pokazała mu też że małemu zaczęły rosnąć włosy :)

Za 3 tygodnie trzecie prenatalne i idę na zwolnienie :)

reklama
Do góry