reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

EM Ka w takiej sytuacji chyba lepiej iść skontrolować je wcześniej niż w końcu lipca. Nie miałam styczności z torbielami, więc nie wiem jak z nimi być powinno. Wiem tylko że jednej mojej koleżance usuwali przy cesarce torbiele, które się nie wchłonęły. A lekarz coś Ci zalecił w związku z tym, czy tylko masz czekać na wchłonięcie? Dobrze że z Maluchem wszystko w porządku.

reklama
No wlasnie prywatnie do ordynatora szpitala gdzie chce rodzic, ale sprzęt ma do bani ... Ostatnio byłam tez niby prywatnie z medicoveru to sie nie doczepil niczego a pytałam o to...wizytę priv mam na 17go
, a te prenatalne na normalnym sprzęcie 22 lipca ... Wiec muszę sie chyba umówić do Gliwic do gościa który mial taki sprzęt ze mi koparka opadła jak trafiłam do niego z poprzednia ciaza, juz nie dało sie nic zrobic ale posprawdzal mi wszystko łącznie z wątroba itd wtedy mimo iż była 24 w nocy bo miał takie opóźnienie ! Wtedy jak u mnie sie maluszek zatrzymał wtedy w rizwoju na jakimś 7-8 tyg to było widać zalazki rączek i nóżek , tak dokładny był ten sprzęt, ale za wizytę tez bierze 2 razy wiecej bo 300pln ale chyba nie ma co trzeba go odszukać ;)

Bigbi te torbielki to splotu naczyniowkowego u malucha wlasnie podobno nie ma sie czym stresowac ale to odchylenie od normy wiec
Każda mama sie stresuje ../

Sorki ze nowy post ale nie umiem edytować ba telefonie/

EM Ka może warto się skonsultować z kimś innym jak piszą dziewczyny. Ja się nie znam więc nie doradzę :/
A Maluszek filigranowy po mamie ;)

Ritta właśnie taki mam zamiar bo nie ma to tamto... Moze i jeszcze okaże sie ze zmienię miejsce porodu kto wie ... Juz ostatnio nawet komus mowilam ze nie chce sje juz czepiać ale No nie mam farta do lekarzy No nie mam ...

A Mały mój chudzinka ale dokazuje dokazuje ;) śmiałam sie dzis do P ze chyba ma ADHD po mamie :)

EM Ka, a takiego dokładnego USG nie zrobią Ci w Angeliusie w Katowicach? tam mają bardzo dobry sprzęt i specjalistów... na pewno warto skonsultować, ważne, że maluszek rozwija się prawidłowo :-)

Emka będzie dobrze :) na spokojnie do innego doktorka żeby zobaczył co i jak :) poszukaj może gdzieś jeszcze robią dokładne usg za mniejszą gotówkę :) dobrze że mały rośnie jak należy :) Mój to teŻ ADHD ma :)

Koko w Angelisie mam wizytę dopiero 22 lipca wiec jak uda mi sie wcześniej umówić gdzie indziej to wole zrobic wcześniej zeby nie zwariować. Ten mój lekarz tez przyjmuje w Angielusie i nie wiem czy nie lepiej byłoby jakbym tam do niego jeździła ...

reklama
Do góry