reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Anusia, gratulacje :-) no wreszcie wiecie kto mieszka w brzuszku :) naczekaliście się sporo, ale ważne, że córunia zdrowa!!! :-D a o zapis walczcie, bo faktycznie trochę zapłaciliście...

anusia, bardzo Wam gratuluje :) nie ma jak dwie pannice w domu - coś o tym wiem :D
A o reakcjach, ja pisalam tez miedzy innymi, ale olalam to totalnie a teraz juz jest spoko :D

anusia gratuluję córeczki ! :-)
Ja też nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że nam się udało ale że pewnie jesteśmy bardzo zadowoleni że będzie parka. Ja też nie nastawiałam się na konkretną płeć.

Katka ale synek juz duzy. Super, niech chlopak rosnie. U ciebie juz "3" z przodu. Juz coraz blizej do konca....
Anusiaszymka dolaczam do gratulacji. Tez ostatnio podslyszalam rozmowe jednej znajomej z jakas babka. Znajoma urodzila drugiego synka, a tamta babka, ojejku, itp, jakby to nie dziecko bylo. Przeciez plec dziecka to takjakby loteria, nie masz wplywu na to, co bedzie...
Ja tez dzisiaj po wizycie. Wszystko w porzadku, szyjka dluga, 36mm, zamknieta. Franek wazy 1350 g. Lozysko sie przesunelo, juz nie ma zagrozenia cc, z czego sie ciesze. Ogolnie wszystko ok.

Anusia gratki dobrych wyników i mam nadzieję, że uda się odzyskać nagranie.
Katka spory już chłopak.
Maddlena super, że łożysko się podniosło i że z Frankiem ok.

reklama
Do góry