reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Cherie jest roznica miedzy skurczami braxtona hicksa/przepowiadajacymi a tymi juz porodowymi :) te pierwsze sa krotkie (zazwyczaj nie dluzej niz 1 minuta), nieregularne i moga bolec ale nie za bardzo, czesto nawet tylko zmiana pozycji je zatrzymuje lub np ciepla kapiel. Te drugie "prawdziwe" sa mocniejsze, silniejsze, dluzsze, z czasem robia sie coraz bardziej regularne i coraz bardziej bolesne :)

Zdjęcia USG z wczorajszej wizyty. Nasz Mały Synek waży już 740 g
Zdjęcia kiepsko wyszły bo cały czas się kręcił i wiercił, a to już druga wizyta, dobrze że chociaż takie dał sobie zrobić :-)

2s1b2aw.jpg

reklama
Doda, ja sie domyślałam, że to zdjęcie dolnego rzutu pupci z zaznaczeniem tego co ma między nogami ale u twojego malucha wygląda praktycznie tak samo jak zdjęciu, które ja też dostałam na ostatnim usg a u mnie przecież chłopak. :-p

Do góry