reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Doda, Nie straszę. Śmieję się tylko. :-p Przecież lekarz wie lepiej co widzi na ekranie. Masz w brzuszku małą lalunie napewno. :tak:

Marciątko, dobra dobra. Bez takich!! Chyba bym zemdlała z wrażenia. :-p

Ann_ super, że udało się w ogóle złapać buźkę:tak: Jesteśmy na tym samym etapie, ciekawe ile mój już waży:))

DOODA ale ładnie pokazała co tam ma:-D

Soniafka no niezły, by był numer jakby się okazało, że ptaszek nie był ptaszkiem:rofl2:

Dziewczyny nie drażnijcie mnie. :-p Mój Aleks potwierdzał swoją męskość od 13 tygodnia, mimo, że ja tak bardzo marzyłam o córeczce. Jego męskich klejnotów dopatrzyło się 5 różnych lekarzy więc gdyby jakimś cudem na porodówce wyszła ze mnie dziewczynka to zwątpiłabym we WSZYSTKO!!! ;-)

Sonia miałam dokładnie tak jak ty.. marzyłam o córeczce a już w 13 tyg lekarz z pogotowia dopatrzył się ptaszka nawet mam zdjęcie z tego tygodnia, i tak się na ostatnim badaniu ewidentnie pomiędzy nogami coś latało, że jakby wyszła dziewczynka to chyba bym padła na tej porodówce :)

U mnie na wizycie wszystko ok. było tylko sprawdzanie szyjki, tętna małego i potem próby obejrzenia buźki... Pani dr stwierdziła że ma bardzo duże pysie ;) i w sumie się z nią zgadzam ;)

Generalnie wszystko ok :)

Nasza dzisiejsza wizyta byla szybka jak zawsze ;) Serduszko juniora bije 130/min. Kolejna wizyta za dwa tygodnie i tak juz do samego konca ;) za tydzien mamy USG 3D wiec podejrzymy nasze malutkie szczescie :)

reklama
Ann gratuluje zdjeć ślicznego maluszka ;) Twoj wazy tyle
Samo co nasz ;)

A to z mojego dzisiejszego spotkania z nowym lekarzem tym razem medicover ;)
Potwierdził chłopaka zmierzył, zwazyl 740gr ;) torbielikow sie nie dopatrzył w główce, lozysko juz nie jest przodujace, oddalone od szyjki o 2cm, długość szyki 4cm, kazał sie niczym nie martwić wszystko jest dobrze ;))) mimo ze zasypalam go pytaniami pierwszy raz poszłam z lista pytań (nie krótka) sprostał jedyne co to nie dostałam skierowania na badania a tak mi zależało na tym przy okazji ;) No ale szczęśliwa jestem bardzo ;) niestety nie dostałam fotki - ale tez najpierw badanie na samolocie a potem usg ;)
Kolejna wizyta u niego za 2 tyg a u prowadzącego 24 ;) czyli sie zbiegnie troszkę ;) ale co tam ;) co 2 pary oczu to nie jedna ;)

Do góry