reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Fajnie ze u was wizyty udane :)
My bylismy w czwartek na usg 3/4 d płaciliśmy 200zł w tym nagranie filmiku na usb..z Martynką mamy na płycie.
Z Mają wszystko oki była z nami starsza siostra Martynka :-) Wszystko oki na swoim miejscu waży już 671g termin według usg zrobił się na 29 sierpień no zobaczymy jak będzie bo jest na 2 września ..ponąć długie ma nóżki.

Załączniki

• maja.jpg
    maja.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ja tez Wam dziewczyny gratuluję i również jestem pewna, że września w trójpaku nie doczekam :-) :-)

Ostatnia edycja:
Jest kilka z was z przełomu miesiąca, więc te mamuśki mogą być już sierpniowe ;-) a reszta ma trzymać nogi skrzyżowane do września ;-) oby tylko wszystko dobrze przebiegało. Zobaczymy co mój lekarz powie po połówkowych odnośnie adnotacji o pępowinie, ale chyba też mnie cc czeka...

reklama
Do góry